Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Lady Gaga, depășită de Madonna în topul celor mai bine plătiți artiști

Rivalitatea dintre Madonna și Lady Gaga se menține aprinsă și în topul Forbes al celor mai bine plătiți muzicieni din 2013. Conform calculelor realizate pentru perioada iunie 2012 - iunie 2013, Madonna i-a suflat "trofeul Forbes" mamei "monster" la o diferență considerabilă de 45 de milioane de dolari. Vezi lista completă a artiștilor cu cele mai ridicate venituri.

Lady Gaga, depășită în topul Forbes de Madonna

Duelul divelor pop Lady Gaga și Madonna continuă și în parametrii celor mai bine plătiți muzicieni. Conform listei publicate de Forbes pentru anul 2013, Madonna nu doar că a reușit să o depășească pe Lady Gaga, ba mai mult, s-a clasat pe primul loc în top, la o diferență substanțială de artiști și trupe precum Bon Jovi, Coldplay, Justin Bieber, Beyonce. Cu 125 de milioane de dolari în palmares, obținuți în mare parte din vânzări de bilete la concertele din cadrul MDNA Tour, aceasta se află în fruntea listei Forbes, după ce în 2012 a fost declarată cea mai bină vândută artistă din toate timpurile.

Pe poziția a doua se clasează Lady Gaga, cu 80 de milioane de dolari, urmată pe locul 3 de Bon Jovi, cu 79 de milioane de dolari. Conform publicației Forbes, suma obținută de Gaga ar fi fost cu siguranță mai ridicată dacă ultimul său turneu nu ar fi fost întrerupt din cauza problemelor de sănătate.

Pentru anul viitor, luând în considerare lansarea albumului "ARTPOP" ce a debutat pe primul loc în UK, Lady Gaga va avea un real avantaj, putând urca cu ușurință în fruntea clasamentului. În plus, în 2014, Mother Monster va lansa și albumul de jazz "Cheek to Cheek" alături de Tony Bennett, care îi va aduce venituri suplimentare.

Topul Forbes al celor mai bine plătiți artiști în 2013:

 1. Madonna - 125 de milioane de dolari 
 2. Lady Gaga - 80 de milioane de dolari
 3. Bon Jovi - 79 de milioane de dolari
 4. Tobey Keith - 65 de milioane de dolari
 5. Coldplay - 64 de milioane de dolari
 6. Justin Bieber - 58 de milioane de dolari
 7. Taylor Swift - 55 de milioane de dolari
 8. Elton John - 54 de milioane de dolari
 9. Beyonce - 53 de milioane de dolari
 10. Kenny Chesney - 53 de milioane de dolari
 11. P. Diddy - 50 de milioane de dolari
 12. Paul McCartney - 47 de milioane de dolari
 13. Calvin Harris - 46 de milioane de dolari
 14. Jennifer Lopez - 45 de milioane de dolari
 15. Roger Waters - 44 de milioane de dolari
 16. Muse - 43 de milioane de dolari
 17. Rihanna - 43 de milioane de dolari
 18. Jay Z - 42 de milioane de dolari
 19. One Direction - 42 de milioane de dolari
 20. Dr. Dre - 40 de milioane de dolari
 21. Red Hot Chili Peppers - 40 de milioane de dolari
 22. Rolling Stones - 39 de milioane de dolari
 23. Katy Perry - 39 de milioane de dolari
 24. Tim McGraw - 33 de milioane de dolari
 25. Pink - 32 de milioane de dolari
 26. Tiesto - 32 de milioane de dolari

Citește mai multe despre Lady GagaMadonna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică lansează un nou album, "Love Songs" - Live Acoustic

Ștefan Bănică lansează cel de-al 15-lea disc din carieră. Intitulat "Love Songs", material conține cele mai frumoase cântece de dragoste...

Închide