Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Duet Lady Gaga și Joseph Gordon Levitt - "Baby It's Cold Outside" - VIDEO

Lady Gaga și actorul american Joseph Gordon Levitt au interpretat în duet piesa "Baby It's Cold Outside" în cadrul show-ului Lady Gaga & The Muppets' Holiday Spectacular. Urmărește duetul celor doi în articol.
Lady Gaga și Joseph Gordon Levitt -

Lady Gaga și Joseph Gordon Levitt - "Baby It's Cold Outside"

Hit-ul clasic "Baby, It's Cold Outside" a avut parte de o interpretare inedită în cadrul unei emisiuni speciale difuzate cu ocazia Zilei Recunoștinței. Lady Gaga și Joseph Gordon Levitt au interpretat piesa în duet, carisma și vocile celor doi completându-se reciproc. În cadrul show-ului Lady Gaga & The Muppets' Holiday Spectacular, diva pop a interpretat, de asemenea, și hitul "Appplause", extras de pe ultimul său album, "ARTPOP". Invitați speciali ai programului de sărbători au fost și Elton John, Kristen Bell și RuPaul.

Joseph Gordon Levitt este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Inception" sau "The Dark Knight Rises". Recent, actorul a scris și regizat filmul "Don Jon", în care joacă totodată și rolul principal. Comedia a apărut deja în cinematografe, primind review-uri foarte bune.

Lady Gaga și Joseph Gordon Levitt - "Baby It's Cold Outside"

Recent, Lady Gaga a lansat un clip de promovare a albumului "ARTPOP". În noul scurtmetraj regizat de Inez & Vinoodh, Lady Gaga ne arată încă o dată personalitatea sa cameleonică. Album "ARTPOP" i-a oferit artistei prilejul de a-și exterioriza trăirile și frământările prin intermediul artei, așa încât fiecare personaj prezentat în clipul de aproximativ 3 minute pune în lumină o stare diferită prin care Gaga a trecut de-a lungul vieții și carierei sale.

Într-un interviu acordat lui Graham Norton, Mother Monster mărturisea că arta a fost cea care a salvat-o, de mică simțind nevoia de a crea pentru a evita să nu distrugă. Așa a apărut pasiunea sa pentru muzică, modă și design, acestea reprezentând pentru ea un refugiu și o modalitatea de a-și pune în valoare ideile.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclip nou Argatu - "Camarad" feat Afo, Bean și Vali Umbra

Argatu a lansat un nou single, intitulat "Camarad". Piesa este lansată în colaborare cu Afo, Bean și Vali Umbra și...

Închide