Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Lady Gaga face audiență record la Saturday Night Live - VIDEO

Lady Gaga a fost gazda celebrei emisiuni Saturday Night Live și a făcut un show incredibil care a avut atât momente amuzante, cât și provocatoare. Artista a jucat în mai multe sketch-uri, a cântat, a dansat și a mimat actul sexual cu R. Kelly pe piesa "Do What U Want".
Lady Gaga și R Kelly au interpretat single-ul

Lady Gaga și R Kelly au interpretat single-ul "Do What U Want" la Saturday Night Live

Audiența emisiunii SNL a sărit în aer datorită prezenței inedite a lui Lady Gaga. Noul episod Satuday Night Live a reușit să atingă recordul înregistrat când Justin Timberlake a fost gazda emisiunii, în luna martie a acestui an. Artista a deschis seara cu un monolog în care demonstrează că este capabilă de autoironie. Cântăreața a apărut pentru prima dată la SNL în anul 2009, când s-a "păruit" cu Madonna. Acum, aceasta a fost vedeta serii și a profitat din plin de ocazie. A intrat cu succes în pielea personajelor din schițele pline de umor, fie că a fost vorba de o bătrânică sau de un tocilar care lucrează la Apple.

Dintre melodiile interpretate nu a lipsit single-ul "Do What U Want", pentru care Lady Gaga a pregătit împreună cu R. Kelly o prestație incitantă. Cu toate că au mimat actul sexual pe scenă, momentul artistic realizat de cei doi nu a părut vulgar, ci mai degrabă comic.

Recent, Lady Gaga a prezentat prima rochie zburătoare din lume, în cadrul petrecerii de lansare a noului album "ARTPOP". Invenția care a ridicat-o pe Gaga la aproximativ 6 metri a fost intitulată Volantis. "ARTPOP" a venit după o pauză de doi ani și este un proiect multimedia. Odată cu lansarea albumului este disponibilă și o aplicație realizată pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. Până la apariție materialului artista a lansat piesele "Applause""Venus""Gypsy""Do What You Want" feat. R. Kelly"Aura" și "Dope"

LIVE SNL: Monolog Lady Gaga

LIVE SNL: Lady Gaga Sketch

Citește mai multe despre Lady GagaR Kelly
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Richie Sambora crede că se va întoarce în trupa Bon Jovi în curând

Richie Sambora a redeschis subiectul lipsei sale din ultimele concerte Bon Jovi. Într-un interviu acordat recent revistei Billboard, artistul a...

Închide