Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Lady Gaga a dezvăluit prima rochie zburătoare - VIDEO

Cu ocazia lansării noului album "ARTPOP", Lady Gaga a prezentat o nouă rochie menită să șocheze. Mai exact artista a dezvăluit prima rochie zburătoare, iar înregistrarea momentului o puteți urmări pe InfoMusic.
Lady Gaga a prezentat prima rochie zburătoare

Lady Gaga a prezentat prima rochie zburătoare

Lady Gaga a devenit celebră și pentru stilul său vestimentar prin care a trezit controverse de nenumărate ori. Ieri, artista și-a lansat noul album "ARTPOP" în cadrul unui evenimente special ce s-a desfășurat la New York. Intitulat "artRave", acesta a inclus o petrecere și un concert live. Gaga a interpretat integral noul material, iar o parte din piese au fost cântate chiar în aer, datorită rochiei sale zburătoare. Invenția care a ridicat-o pe Gaga la aproximativ 6 metri se numește Volantis.

"ARTPOP" a venit după o pauză de doi ani și este un proiect multimedia. Odată cu lansarea albumului este disponibilă și o aplicație realizată pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. Până la apariție materialului artista a lansat piesele "Applause", "Venus", "Gypsy", "Do What You Want" feat. R. Kelly, "Aura" și "Dope".

În plus, Lady Gaga va susține un concert în spațiu, în cadrul unui festival programat pentru 2015. Intitulat Zero G Colony, evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, locația aleasă fiind Spaceport America, primul port spațial din lume construit pentru a găzdui evenimente private. Prin arhitectura futuristă și premisa îndrăzneață de a asigura o rampă de lansare a industriei de zbor spațial comercial, proiectul în valoare de 209 milioane de dolari a atras atenția la nivel mondial, reprezentând o viziune asupra viitorului în turism, industria de divertisment și nu numai.

Lady Gaga a prezentat VOLANTIS, prima rochie zburatoare din lume

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai importante festivaluri, concentrate într-o seară JazzAVEM

Pe 28 noiembrie, începând cu ora 21:00, Music Club din București va găzdui o gală specială JazzAVEM, unde vor cânta...

Închide