Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Lady Gaga, de la furie la depresie în noul clip "ARTPOP" - VIDEO

Ori de câte ori Lady Gaga lansează un clip, artista pop intră în pielea unui personaj. Pentru noul său scurtmetraj, prin care promovează albumul "ARTPOP", aceasta face o retrospectivă a tuturor laturilor sale artistice, trecând de la furie la anxietate și depresie.
Lady Gaga -

Lady Gaga - "ARTPOP" (secvențe clip)

În noul scurtmetraj regizat de Inez & Vinoodh, Lady Gaga ne arată încă o dată personalitatea sa cameleonică. Album "ARTPOP" i-a oferit artistei prilejul de a-și exterioriza trăirile și frământările prin intermediul artei, așa încât fiecare personaj prezentat în clipul de aproximativ 3 minute pune în lumină o stare diferită prin care Gaga a trecut de-a lungul vieții și carierei sale.

Într-un interviu acordat lui Graham Norton, Mother Monster mărturisea că arta a fost cea care a salvat-o, de mică simțind nevoia de a crea pentru a evita să nu distrugă. Așa a apărut pasiunea sa pentru muzică, modă și design, acestea reprezentând pentru ea un refugiu și o modalitatea de a-și pune în valoare ideile.

"ARTPOP" - Lady Gaga

Recent, Lady Gaga a fost gazda emisiunii Saturday Night Live, în cadrul căreia a jucat în mai multe sketch-uri, a cântat și a dansat. Artista a deschis seara cu un monolog în care demonstrează că este capabilă de autoironie. Dintre melodiile interpretate nu a lipsit single-ul “Do What U Want”, pentru care Lady Gaga a pregătit împreună cu R. Kelly o prestație incitantă. Cu toate că au mimat actul sexual pe scenă, momentul artistic realizat de cei doi nu a părut vulgar, ci mai degrabă comic. Show-ul reușit să atingă recordul înregistrat când Justin Timberlake a fost gazda emisiunii, în luna martie a acestui an. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Deși la SNL Gaga a fost în topul audiențelor, în ultimul clasament Forbes al celor mai bine plătiți artiști din 2013 artista s-a clasat pe poziția a doua, la o diferență de 45 de milioane de dolari de Madonna.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un Crăciun cu Grigore Leșe

Pe 26 decembrie, Grigore Leșe invită publicul român să petreacă a doua zi de Crăciun la Ateneul Român, ascultând o...

Închide