Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lady Gaga cântă "Applause" alături de The Muppets - VIDEO

Lady Gaga a pregătit împreună cu The Muppets un show special cu ocazia Zilei Recunoștinței. Artista pop a filmat alături de îndrăgitele păpuși interpretări inedite ale ultimelor piese lansate, precum și câteva momente comice. Pentru a vă face o idee cu privire la show-ul Lady Gaga & The Muppets' Holiday Spectacular puteți urmări un scurt clip în care artista pop interpretează piesa "Appplause".
Lady Gaga și The Muppets

Lady Gaga și The Muppets

"Am fost extrem încântată când ABC m-a sunat pentru a înregistra pentru acest show special de sărbători. Am știut de la bun început că nu va fi o noapte cu adevărat plină de râsete fără participarea The Muppets.", a declarat Lady Gaga.

Show-ul Lady Gaga & The Muppets' Holiday Spectacular va fi transmis la TV în Statele Unite pe 28 noiembrie. Învitații speciali ai programului special de sărbători vor fi Elton John, Joseph Gordon-Levitt și RuPaul.

Lady Gaga va apărea și în noul film "Muppets Most Wanted". Pelicula plasează acțiunea în Europa, conflictul pornind de la încercarea unui hoț de bijuterii de a păcăli păpușile în a participa la o spargere. Regizat de James Bobin, filmul va apărea în cinematografe în martie 2014.

Lady Gaga cântă "Appplause" alături de The Muppets

Recent, Lady Gaga a lansat un clip de promovare a albumului "ARTPOP". În noul scurtmetraj regizat de Inez & Vinoodh, Lady Gaga ne arată încă o dată personalitatea sa cameleonică. Album "ARTPOP" i-a oferit artistei prilejul de a-și exterioriza trăirile și frământările prin intermediul artei, așa încât fiecare personaj prezentat în clipul de aproximativ 3 minute pune în lumină o stare diferită prin care Gaga a trecut de-a lungul vieții și carierei sale.

Într-un interviu acordat lui Graham Norton, Mother Monster mărturisea că arta a fost cea care a salvat-o, de mică simțind nevoia de a crea pentru a evita să nu distrugă. Așa a apărut pasiunea sa pentru muzică, modă și design, acestea reprezentând pentru ea un refugiu și o modalitatea de a-și pune în valoare ideile.

"ARTPOP" - Lady Gaga

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prințul William a cântat cu Jon Bon Jovi și Taylor Swift - VIDEO

Prezent la evenimentul caritabil The Centrepoint Winter Whites Gala, prințul William a urcat pe scenă pentru o interpretare surpriză a...

Închide