Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Kumm - "One In a Million", un videoclip despre iubire și mister

Am fredonat toată vara (și o parte din toamnă) "Să nu spui nimănui", iar akumm cei responsabili pentru asta au revenit cu o nouă piesă și un nou clip. Pe numele său "One In a Million", piesa va apărea de asemenea și pe următorul album de studio Kumm. Acesta se va numi "A Mysterious Place Called Somewhere" și va fi lansat oficial pe 31 ianuarie printr-un concert în club Colectiv din București.
Kumm -

Kumm - "One In a Million" (secvență videoclip)

"Când am ascultat prima oară piesa asta, m-am surprins că am zâmbit de la prima la ultima notă. Când ne-am strâns la masă să vedem ce o să filmăm (cu Oigăn și cu Marius, directorul de imagine), n-a durat mult până să se nască ideea asta. Despre fetele și femeile frumoase care ne colorează și ne luminează, ne distrug și ne dărâmă, ne schimbă și ne inspiră, ne fac să oftăm și să râdem, să urlăm de nervi și de dor, să chicotim pe ascuns. Asta am vrut să arătăm – să facem privitorul să se întrebe care e povestea lor, cine e fata din imagine. Să-și amintească propriile povești sau vise. Să aibă zâmbetul de care ziceam pe chip. One in a million este fiecare fată în ochii celui care o iubește. E un clip născut din prietenie, din iubire, pentru o piesă foarte, foarte frumoasă, one in a million și ea", poveșteste regizorul clipului, Vlad Gliga, despre "One In a Million".

Albumul "A Mysterious Place Called Somewhere" conține 12 piese și a fost înregistrat în studiourile StartRec avându-i ca ingineri de sunet pe Sultan Nasser și Codrin Lazar. Mixul a fost realizat de către Uțu Pascu, iar masteringul a fost realizat în SUA de către Tom Waltz (Blue Man Group, Annihilator). Lansarea oficială va avea loc la București pe 31 ianuarie 2014 în club Colectiv (str. Tabacarilor, nr. 7).

Kumm înseamnă Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara, Iordache – saxofon, Kovacs Andras – clape, Utu Pascu – bass, John Ciurea – tobe. Invitat special: Ana-Cristina Leonte – vioară.

Kumm - "One In a Million" (Official video)

Citește mai multe despre KUMM
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Parodie după Miley Cyrus, peste 28 de milioane de vizualizări în 2 zile

Deși au trecut aproape trei luni de la lansarea videoclipului "Wrecking Ball", noi parodii continuă să apară. Ultima versiune realizată...

Închide