Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Kumm - "One In a Million", un videoclip despre iubire și mister

Am fredonat toată vara (și o parte din toamnă) "Să nu spui nimănui", iar akumm cei responsabili pentru asta au revenit cu o nouă piesă și un nou clip. Pe numele său "One In a Million", piesa va apărea de asemenea și pe următorul album de studio Kumm. Acesta se va numi "A Mysterious Place Called Somewhere" și va fi lansat oficial pe 31 ianuarie printr-un concert în club Colectiv din București.
Kumm -

Kumm - "One In a Million" (secvență videoclip)

"Când am ascultat prima oară piesa asta, m-am surprins că am zâmbit de la prima la ultima notă. Când ne-am strâns la masă să vedem ce o să filmăm (cu Oigăn și cu Marius, directorul de imagine), n-a durat mult până să se nască ideea asta. Despre fetele și femeile frumoase care ne colorează și ne luminează, ne distrug și ne dărâmă, ne schimbă și ne inspiră, ne fac să oftăm și să râdem, să urlăm de nervi și de dor, să chicotim pe ascuns. Asta am vrut să arătăm – să facem privitorul să se întrebe care e povestea lor, cine e fata din imagine. Să-și amintească propriile povești sau vise. Să aibă zâmbetul de care ziceam pe chip. One in a million este fiecare fată în ochii celui care o iubește. E un clip născut din prietenie, din iubire, pentru o piesă foarte, foarte frumoasă, one in a million și ea", poveșteste regizorul clipului, Vlad Gliga, despre "One In a Million".

Albumul "A Mysterious Place Called Somewhere" conține 12 piese și a fost înregistrat în studiourile StartRec avându-i ca ingineri de sunet pe Sultan Nasser și Codrin Lazar. Mixul a fost realizat de către Uțu Pascu, iar masteringul a fost realizat în SUA de către Tom Waltz (Blue Man Group, Annihilator). Lansarea oficială va avea loc la București pe 31 ianuarie 2014 în club Colectiv (str. Tabacarilor, nr. 7).

Kumm înseamnă Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara, Iordache – saxofon, Kovacs Andras – clape, Utu Pascu – bass, John Ciurea – tobe. Invitat special: Ana-Cristina Leonte – vioară.

Kumm - "One In a Million" (Official video)

Citește mai multe despre KUMM
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Parodie după Miley Cyrus, peste 28 de milioane de vizualizări în 2 zile

Deși au trecut aproape trei luni de la lansarea videoclipului "Wrecking Ball", noi parodii continuă să apară. Ultima versiune realizată...

Închide