Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip nou de la Kings Of Leon - Beautiful War

Trupa Kings Of Leon a lansat videoclipul pentru Beautiful War, cel de-al treilea single extras de pe albumul "Mechanical Bull". Urmărește materialul pe InfoMusic.ro.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

Urmărește-ne pe

"Beautiful War" este cel de-al treilea single de pe "Mechanical Bull". Cel de-al șaselea disc de studio Kings of Leon a fost lansat în septembrie 2013. Formația din Nashville a mai promovat până acum "Supersoaker" și "Wait for Me", iar actorul Danny DeVito i-a ajutat în promovare. Discul a fost produs de Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator.

Noul videoclip povestește o întâmplare nefericită ce începe într-un bar de cowboy. Pe fondul consumului de alcool și al geloziei se declanșează o bătăie între doi frați, cu urmări tragice: unul moare, altul ajunge în închisoare. Taurul mecanic este prezent în clip ca element instigator. Un alt taur - de data aceasta real - apare în finalul clipului, într-o scenă de rodeo filmată în închisoare. Este vorba de lupta celui închis de a rămâne în picioare sub povara regretelor.

Videoclip Kings Of Leon - Beautiful War

Kings of Leon a lansat până anul acesta 5 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008) și “Come Around Sundown” (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”. Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt a lansat "Heart to Heart" - LYRIC VIDEO

James Blunt a dezvăluit lyric video-ul noului single "Heart to Heart". Piesa este extrasă de pe albumul "Moon Landing", material...

Închide