Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry a lansat "Unconditionally" - VIDEOCLIP

Katy Perry a lansat mult așteptatul videoclip "Unconditionally", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta este inspirat de filmul "Dangerous Liaisons" din 1988 cu Glenn Close, John Malkovich și Michelle Pfeiffer în rolurile principale.

Publicat

pe

Secvență videoclip Katy Perry - "Unconditionally"
Secvență videoclip Katy Perry - "Unconditionally"

Katy Perry a promis că videoclipul "Unconditionally" va fi unul foarte diferit față de cele lansate până acum și s-a ținut de cuvânt. Artista a renunțat la personaje adolescentine, la umor și la costume în formă de tort. În clipul regizat de Brent Bonacorso, accentul s-a pus pe crearea unor "tablouri" care să provoace o anumită stare și intensitate. Filmările s-au desfășurat în Londra, în luna octombrie. Producția este semnată de Thom Fennessey, Danny Lockwood și Jess Bell.

Acest clip este diferit față de celelalte videoclipuri pentru că, până acum, clipurile mele au avut o narațiune puternică, iar de această dată am vrut să merg pe altă rută, una care are la bază frumusețe, farmec și imagini fascinante. Povestea clipului va fi mai puțin importantă, dar vă pot spune că va fi o scenă în care sunt lovită de o mașină. Secvența este o metaforă despre ceea ce simțim atunci când ne îndrăgostim, a declarat Katy Perry pentru MTV.

"Unconditionally" este cel de-al doilea extras de pe noul album al artistei. Melodia este compusă de Katy Perry împreună cu Dr. Luke, Max Martin și Cirkut. Discul "PRISM" a apărut în octombrie, debutând pe locul 1 în topul Billboard 200. Ulterior a atins prima poziție și în clasamentele din Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă și Scoția. Descris de artistă ca un material mult mai "dark" față de precedentul, "PRISM" este inspirat din experiențele trăite de Perry de la "Teenage Dream" și până în prezent. De asemenea, în compozițiile sale vorbește despre despărțirea de Russell Brand (de care a divorțat în 2012 după doar 1 an de căsnicie), precum și despre noua iubire față de John Mayer, caracterizat de Perry ca un om cu o minte minunată dar cu un suflet torturat.

VIDEOCLIP: Katy Perry - "Unconditionally"

Trending