Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry oferă un teaser al videoclipului "Unconditionally"

După un lyric video alb negru emoționant, în care apar actrița Janell Shirtcliff și modelul androgin Erika Linder, single-ul "Unconditionally" se va bucura de un videoclip inspirat de filmul "Dangerous Liaisons" (1988).

Publicat

pe

Katy Perry
Katy Perry

Katy Perry își dorește ca prin noul videoclip să le ofere fanilor o experiență vizuală intensă, irezistibilă, frumoasă, dar care să le dea, în același timp, subiecte de meditație. Clipul a fost deja filmat în Londra, în luna octombrie și este inspirat de filmul "Dangerous Liaisons". Apărută în 1988, pelicula i-a avut în rolurile principale pe Glenn Close, John Malkovich și Michelle Pfeiffer. Cântăreața a interpretat live single-ul "Unconditionally" la premiile MTV EMA 2013, unde pur și simplus a plutit prin spațiu - Vezi înregistrarea momentului.

Acest clip este diferit față de celelalte videoclipuri pentru că, până acum, clipurile mele au avut o narațiune puternică, iar de această dată am vrut să merg pe altă rută, una care are la bază frumusețe, farmec și imagini fascinante. Povestea clipului va fi mai puțin importantă, dar vă pot spune că va fi o scenă în care sunt lovită de o mașină. Secvența este o metaforă despre ceea ce simțim atunci când ne îndrăgostim, a declarat Katy Perry pentru MTV.

"Unconditionally" este melodia preferată a lui Perry de pe noul său album "Prism", lansat în octombrie. Compusă de artistă împreună cu Dr. Luke, Max Martin și Cirkut, piesa este o baladă pop rock, ce vorbește despre dragostea necondiționată. Acesta este cel de-al doilea single, după "Roar" și a apărut oficial pe 16 octombrie. În plus, "Unconditionally" se bucură de un lyric video emoționant, în regia lui Aya Tanimura.

Katy Perry - "Unconditionally" single artwork

Katy Perry - "Unconditionally" single artwork

Trending