Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Katy Perry susține că a refuzat avansurile lui Mick Jagger când avea 18 ani

Invitată în cadrul emisiunii australiene Ash, Kip & Luttsy, Katy Perry a povestit despre un flirt pe care l-ar fi avut cu Mick Jagger în urmă cu mai bine de 10 ani. Conform artistei, solistul The Rolling Stones a invitat-o în oraș când aceasta avea 18 ani.

Publicat

pe

Katy Perry / Mick Jagger
Katy Perry / Mick Jagger

"Am ieșit în oraș cu Jagger pentru a lua cina împreună și s-a dat la mine când aveam 18 ani. Asta a fost însă cu mult timp în urmă și de atunci s-a purtat ca un adevărat gentleman", a povestit Katy Perry în cadrul show-ului Ash, Kip & Luttsy.

Întrebată de gazdele emisiunii cum a reușit să depășească momentul fără a-l supăra pe Mick Jagger printr-un refuz, Katy Perry a mărturisit că soluția este să iei cu tine pe cineva.

"Iei cu tine o prietenă și se ocupă ea. Îți sacrifici prietena."

În ciuda acestui incident, Katy Perry susține că solistul The Rolling Stones nu i-a purtat pică, ci din contră, a invitat-o să cântă alături de trupă într-unul dintre concertele susținute în cadrul ultimului turneu.

"Am avut ocazia de a cânta împreună piesa "Beast of Burden" în cadrul ultimului lor turneu (Stones Reunion)."

Ipoteza flirtului dintre adolescenta Katy Perry și Mick Jagger, în vârstă atunci de 59 de ani, a fost dezmințită de către purtătorul de cuvânt al artistului. Printr-o declarație oficială, scenariul prezentat în cadrul emisiunii Ash, Kip & Luttsy a fost demontat.

"Mick Jagger dezminte orice afirmații legate de flirtul dintre el și Katy Perry. Este posibil ca Perry să îl fi confundat cu altcineva."

Katy Perry (29 ani) a devenit cunoscută în 2008, odată cu lansarea albumului "One of the Boys", care a inclus hiturile "I Kissed a Girl", "Hot n Cold" și "Thinking of You". Momentan artista pomovează discul "Prism", ce a debutat pe prima poziție în topul Billboard.

The Rolling Stones și Katy Perry - "Beast of Burden" (2013, Las Vegas)

Comentează

Trending