Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Bieber a lansat "Bad Day" - AUDIO

Justin Bieber a dezvăluit cel de-al cincilea single din cadrul proiectului "Music Mondays". Piesa promovată se numește "Bad Day" și se diferențiază ca sound de melodiile lansate anterior prin inserțiile de chitară acustică.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: www.facebook.com

Printr-un proiect denumit "Music Mondays", Justin Bieber dezvăluie câte o melodie nouă în fiecare luni, timp de 10 săptămâni. Startul a fost dat pe 7 octombrie prin lansarea piesei "Heartbreaker", o baladă care face trimitere către felul în care a evoluat relația sa cu fosta iubită, Selena Gomez. Au urmat piesele "All That Matters", "Hold Tight" și "Recovery".

Cel de-al cincilea single, dezvăluit conform programului pe 4 noiembrie, se numește "Bad Day" și se diferențiază ca sound de piesele lansate anterior prin inserțiile de chitară acustică. Piesa abordează din nou tema despărțirii, fiind mai puțin optimistă decât "Recovery", single-ul dezvăluit săptămâna trecută. "No I didn't think you would let me down that easy (oh no, girl) / And I didn't think it was over / Until you walked away / Like it was nothing, baby", mărturisește Justin Bieber prin intermediul versurilor melodiei, vulnerabilitatea sa fiind din nou exteriorizată.

Conform artistului în vârstă de doar 19 ani, toate piesele ce vor fi dezvăluite în cadrul "Music Mondays" vor avea o încărcătură emoțională puternică, versurile fiind inspirate din situații reale din viața sa.

"Piesele noi sunt diferite de ce am lansat până acum. Sunt pagini ale jurnalului meu", a mărturisit Justin Bieber.

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "Bad Day"

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending