Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat un nou clip, "King of the Underdogs" - VIDEOCLIP

Newsted, noua trupă a fostului basist Metallica, Jason Newsted, a lansat pe 6 august 2013 albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Al doilea videoclip de promovare este piesa "King of the Underdogs".

Newsted

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat al doilea videoclip cu noua sa trupă, Newsted. Piesa aleasă poartă numele "King of the Underdogs" și este inclusă pe albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Discul a ieșit pe piață în luna august 2013 și conține 11 piese.

Albumul a fost înregistrat în componența: Jason Newsted - bass și voce, Jesus Mendez Jr. - tobe, Jessie Farnsworth - chitară/voce și Mike Mushok la chitară. Newsted cânta alături de Megadeth, Black Label Society, Device, HellYeah și Death Division la ediția din acest an a festivalului Gigantour 2013. Evenimentul este organizat de solistul Dave Mustaine, care alături de Megadeth a susținut un concert pe 22 mai la Arenele Romane din București.

Jason Newsted a fost membru Metallica în perioada 1986 – 2001, ocupând locul regretatului Cliff Burton. După plecarea din trupă, muzicianul și-a lansat propriul proiect muzical, Echobrain, a cântat cu Ozzy Osbourne iar apoi s-a alăturat trupei canadiene Voivod. Locul lui Jason Newsted în Metallica a fost luat de basistul Robert Trujillo în 2003.

Newsted - "King of the Underdogs"

Tracklist "Heavy Metal Music":

 1. Heroic Dose
 2. Soldierhead
 3. ...As The Crow Flies
 4. Ampossible
 5. Long Time Dead
 6. Above All
 7. King Of The Underdogs
 8. Nocturnus
 9. Twisted Tail Of The Comet
 10. Kindevillusion
 11. Futureality

Citește mai multe despre Jason Newsted
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enter Shikari a lansat clipul "Rat Race" - VIDEOCLIP

Enter Shikari a lansat un nou videoclip, intitulat "Rat Race". Single-ul va fi disponibil în rețeaua iTunes si mai conține...

Închide