Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

James Blunt a lansat "Blue on Blue" - VIDEOCLIP

James Blunt a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe albumul "Moon Landing". Piesa promovată se numește "Blue on Blue" și a fost compusă în colaborare cu Steven McEwan și produsă de Martin Terefe, cunoscut pentru colaborările cu KT Tunstall, Mary J Blige. În clip James Blunt cântă la pian și chitară, pe fundal putând fi observate contururi de rachete, galaxii și sateliți, a căror grafică a fost generată pe calculator.
James Blunt -

James Blunt - "Blue on Blue" (secvență videoclip)

După "Bonfire Heart", piesă ce urcat până pe poziția a 4-a în UK Singles Chart, James Blunt revine cu videoclipul single-ului "Blue on Blue". Simplu, dar de efect, clipul plasează melodia în contextul tematicii albumului "Moon Landing", artistul părând că interpretează piesa sub cupola unui planetariu unde spectatorilor le este prezentat momentul decolării unei rachete.

Single-ul "Blue on Blue" este extras de pe noul disc "Moon Landing", cel de-al patrulea material discografic al artistului după "Back to Bedlam", "All the Lost Souls" și "Some Kind of Trouble". Albumul conține 14 piese și a fost înregistrat în Los Angeles.

"Moon Landing" vine după o pauză de trei ani în care presa a speculat chiar și posibilitatea retragerii artistului din industria muzicală, motivul fiind o declarație a acestuia prin care menționa că va lua o pauză nedefinit de lungă.

"Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă."

Din fericire pentru fanii James Blunt, activitatea sa muzicală continuă. "Moon Landing" a fost lansat în octombrie 2013, clasându-se pe primul loc în topurile din Austria, Elveția și Ungaria, și pe poziția a doua în UK, Germania și Australia.

James Blunt - "Blue On Blue"

Tracklist "Moon Landing"

 1. "Face the Sun"
 2. "Satellites"
 3. "Bonfire Heart"
 4. "Heart to Heart"
 5. "Miss America"
 6. "The Only One"
 7. "Sun on Sunday"
 8. "Bones"
 9. "Always Hate Me"
 10. "Postcards"
 11. "Blue on Blue"

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 3 invitații la concertul Children Of Bodom

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații simple la concertul Children of Bodom. Vezi dacă ai avut noroc.

Închide