Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Iulia Dumitrache, preferată în fața lui Dudu Isabel la Vocea României

Rockerul din Vespera, Dudu Isabel a întâlnit-o pe Iulia Dumitrache în duelul propus de Loredana pe piesa "It takes Two" (Tina Turner & Rod Stewart). Scena a duduit la propriu, dar Iulia a fost preferată de Loredana Groza, Isabel părăsind concursul.
Iulia Dumitrache câștigă duelul cu Dudu Isabel la Vocea României

Iulia Dumitrache câștigă duelul cu Dudu Isabel la Vocea României

Amândoi cântă în trupe. Dudu Isabel, pe numele său real Bărbuță Sandu Traian, este solistul trupei Vespera din Cluj-Napoca. Tot el mai cântă într-o trupă tribut lui Ronnie James Dio - "Hungry For Heaven". Dudu a adus rock-ul la Vocea României prin "Jump" (Van Halen) în penultima ediție de audiții pe nevăzute. De cealaltă parte, Iulia este absolventă de Conservator, iar în audiții a întors fotoliul Loredanei cu interpretarea melodiei "Shy Guy".

Loredana a preferat un concurent mai ofertant, care să nu-i limiteze repertoriul la rock. Din păcate, Dudu Isabel nu fost salvat de celălalt antrenor întors la audiții. "Și eu aș fi făcut la el", a susținut Hora Brenciu, penalizând schimbarea de timbru. La audiții, Brenciu îi spusese: "Ești o combinație de Van Halen, voce de Bon Scott și față de Bon Jovi".

Iulia Dumitrache și Dudu Isabel în duel la Vocea României

Iulia Dumitrache și Dudu Isabel în duel la Vocea României

Duetul celor doi, "It takes Two" (Tina Turner & Rod Stewart) a prilejuit totuși un moment de vârf în cadrul ultimei runde de dueluri de la Vocea României. "Explozibil acest duel. Mi se pare un film regizat de Loredana", a reacționat imediat Moga."Cel mai important este că a ieșit un moment foarte mișto, de care noi ne-am bucurat, fără să plătim bilet", a apreciat și Smiley. Șerban, venit în ajutorul lui Smiley, a declarat la rândul său: "Cred că toate scaunele se mișcau în același timp, eram într-un cutremur continuu. Fiind o piesă pe calapodul tău (Dudu), Iulia ți-a făcut față mai bine decât mă așteptam".

"Ați fost fantastici, ați rupt scena și vocile voastre au sunat absolut amețitor. Ne-ați pompat adrenalină și cred că a fost de departe cel mai puternic și energic duet de până acum. Felicitări!", le-a spus Loredana. "Cu amândoi am lucrat foarte ușor și ați făcut salturi fantastice într-un timp foarte scurt."

"Mi-am dat seama că stilul lui de a cânta mă va limita pe mine în alegerile viitoare. Cu siguranță, colegii mei ar fi împuns această situație dacă aeu aș fi continuat să îi dau doar piese rock. Iulia este mult mai ofertantă", a concluzionat Loredana care a ales să meargă în live-uri cu Iulia Dumitrache.

Iulia Dumitrache a trecut apoi printr-o nouă încercare, la Cântecul Decisiv, alături de Răzvan Pașca. Iulia a fost din nou aleasă de Loredana, iar participarea ei în live-uri este sigură.

Urmărește duetul Iulia Dumitrache - Dudu Isabel pe "It takes Two" (Tina Turner & Rod Stewart)

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro. Situația echipelor cu toți concurenții calificați după ultimul episod de dueluri și probele de la Cântecul Decisiv poate fi găsită în aici.

Citește mai multe despre Dudu IsabelIulia DumitracheLoredana Groza
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României: Marius Marin câștigă duelul cu Marcela Scripcaru

Loredana merge mai departe în concursul Vocea României cu Marius Marin, pe care l-a ales în urma duelului cu Marcela...

Închide