Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Inna a lansat varianta acustică "In Your Eyes" - VIDEOCLIP

Inna a lansat varianta acustică a single-ului "In Your Eyes". Interpretarea face parte din seria Rock the Roof, care de această dată s-a desfășurat pe plaja Venice din Los Angeles. Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Inna - Rock the Roof @ Venice Beach - CA
Inna - Rock the Roof @ Venice Beach - CA

După Mexic, Paris, Mexico City, Londra, Istanbul și București, sesiunea unplugged Rock the Roof a ajuns în Venice Beach din Los Angeles. Inna a interpretat împreună cu trupa sa noul single "In Your Eyes" pe același acoperiș pe care celebra formație Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei "The Adventures of Rain Dance Maggie". Filmarea a fost realizată de Bogdan Daragiu, care a mai colaborat cu artista la "Be My Lover" și "Sper Mare". Producția este semnată de Matei Dima, românul care a câștigat premiul "Innovation of the Year", în cadrul primei ediții YouTube Awards.

Cântările live se bucură de mare succes în rândul fanilor, cele șase clipuri având în total peste 50 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. Cel mai popular dintre ele este până acum cel din Istanbul. Video-ul cu varianta acustică a piesei "Inndia" a strâns aproape 34 de milioane de accesări.

Single-ul "In Your Eyes" feat. Yandel se bucură și de un videoclip oficial, care a ajuns în doar 1 lună de la lansare la 7 milioane de vizualizări. În plus, pe 25 noiembrie fanii vor avea ocazia să audă colaborarea Innei cu Pitbull. Intitulată "All the Things", melodia este inclusă pe noul album al rapper-ului, "Global Warming: Meltdown". Săptămâna aceasta, Inna va încheia turneul "Party Never Ends" din Mexic și America Latină, cu un concert în Chile, pe 16 noiembrie.

INNA - "In Your Eyes" (Rock the Roof, Venice Beach, L.A.)

Muzică nouă

David Puentez și INNA au lansat piesa "The Love" - AUDIO

DJ-ul și producătorul David Puentez împreună cu INNA încheie anul în forță cu piesa "The Love". Compoziția dance este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

David Puentez și INNA - "The Love"
David Puentez și INNA - "The Love" │ FOTO: captură YouTube / David Puentez

David Puentez și INNA colaborează pentru prima dată și trimit publicul într-o aventură de mare viteză. Colaborarea îmbină cu ușurință abilitățile de producție ale lui Puentez cu vocea captivantă a INNEI, rezultând într-o piesă care promite să cucerească toți entuziaștii dansului. "The Love" este o reinterpretare a melodiei "Everytime We Touch", lansată original de Cascada.

"Este entuziasmant să pot readuce la viață, alături de David Puentez, o piesă iconică pentru trecut. Bucurați-vă de ea, distrați-vă și răspândiți <<The Love>>, a declarat INNA.

"The Love" invită ascultătorii într-o călătorie în lumea iubirii, a pasiunii și entuziasmului. Piesa creează o cursă palpitantă prin muzica electronică up-tempo, combinată cu versuri puternice, încurajând o dezlănțuire pe ringul de dans.

David Puentez este recunoscut pentru hit-urile sale din anii 2000, de exemplu "Superstar", dar și pentru remix-urile oficiale pentru artiști de primă clasă precum Tiësto, Jonas Blue, Post Malone și Rita Ora.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de vloguri.

AUDIO: David Puentez & INNA - The Love

Citește în continuare

Trending