Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Inna a lansat varianta acustică "In Your Eyes" - VIDEOCLIP

Inna a lansat varianta acustică a single-ului "In Your Eyes". Interpretarea face parte din seria Rock the Roof, care de această dată s-a desfășurat pe plaja Venice din Los Angeles. Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Inna - Rock the Roof @ Venice Beach - CA

Inna - Rock the Roof @ Venice Beach - CA

După Mexic, Paris, Mexico City, Londra, Istanbul și București, sesiunea unplugged Rock the Roof a ajuns în Venice Beach din Los Angeles. Inna a interpretat împreună cu trupa sa noul single "In Your Eyes" pe același acoperiș pe care celebra formație Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei "The Adventures of Rain Dance Maggie". Filmarea a fost realizată de Bogdan Daragiu, care a mai colaborat cu artista la "Be My Lover" și "Sper Mare". Producția este semnată de Matei Dima, românul care a câștigat premiul "Innovation of the Year", în cadrul primei ediții YouTube Awards.

Cântările live se bucură de mare succes în rândul fanilor, cele șase clipuri având în total peste 50 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. Cel mai popular dintre ele este până acum cel din Istanbul. Video-ul cu varianta acustică a piesei "Inndia" a strâns aproape 34 de milioane de accesări.

Single-ul "In Your Eyes" feat. Yandel se bucură și de un videoclip oficial, care a ajuns în doar 1 lună de la lansare la 7 milioane de vizualizări. În plus, pe 25 noiembrie fanii vor avea ocazia să audă colaborarea Innei cu Pitbull. Intitulată "All the Things", melodia este inclusă pe noul album al rapper-ului, "Global Warming: Meltdown". Săptămâna aceasta, Inna va încheia turneul "Party Never Ends" din Mexic și America Latină, cu un concert în Chile, pe 16 noiembrie.

INNA - "In Your Eyes" (Rock the Roof, Venice Beach, L.A.)

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan a primit o dedicație muzicală emoționantă - VIDEO

Alexandra Stan a vizitat liceul Dinu Lipatti pentru a le prezenta elevilor campania împotriva violenței "Nu bate! Mai bine cântă!"....

Închide