Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hi-Q a lansat "Inimi SRL" feat. Junior High – AUDIO

Hi-Q a lansat un nou single, intitulat "Inimi SRL". Piesa este o colaborare cu Junior High, muzica și versurile fiind semnate de Marius Moga.

Publicat

pe

Hi-Q
Hi-Q │ FOTO: www.facebook.com

Noul single Hi-Q este primul dintr-o serie de trei piese ce vor fi dezvăluite în perioada următoare. "Inimi SRL" feat. Junior High vine la 7 luni distanță de la ultimul videoclip lansat de trupă pentru melodia "Luni". Acesta a putut fi vizionat în premieră în cadrul Galei On Air Music Awards, ce a avut loc pe 15 aprilie 2013.

Trupa Hi-Q a lansat până acum 8 albume și 26 de videoclipuri. Hituri precum “Totul va fi bine”, “Gașca mea”, “Razna”, “Bună dimineața” și “Dor de tine, dor de noi” au stat mulți ani în topurile muzicale din România, devenind laitmotivele playlistur-ilor în cluburi. DanaFlorin șiMihai și-au câștigat popularitatea și datorită emisiunilor prezentate la Antena1, PrimaTV, AcasăTV, TVR2 și Antena2. Odată cu revenirea Danei la vechea formulă, turneul “Hi-Q Încă o dată”(2011) a marcat încă un succes în cariera de 17 ani a trupei.

Hi-Q - "Inimi SRL" feat. Junior High

Versuri "Inimi SRL"

Hei, na na na
Ai probleme în dragoste
Hai la INIMI SRL!

1
Caut companie
Serioasă și la sentiment
Să fie ce-o să fie
Iubirea n-o să dea vreodată faliment

2
Patron la Inimi SRL
Nu ne gândim doar la profit
Profitul e din dragoste și-l
Înmulțim la infinit

Bridge:
Hey ce dacă
Nu ai bani nici să treci strada
La noi plătești cu zâmbete și gata

Și zic…

Refren:
Hei, na na na
Ai probleme în dragoste
Hai la i… la INIMI SRL
Hei! na na na!
Ai probleme în dragoste
Te reparăm la INIMI SRL

3
Și facem investiții
Dar nu pe bursa de valori
Noi căutăm emoții
Adânc în inimi să găsim comori

4
Zic s-aruncăm facturile
Dintr-un avion în zbor
Noi le plătim cu zâmbete și…
Grijilor le dăm “ignore”

Bridge:
Hei ce dacă
Nu ai bani nici să treci strada
La noi plătești cu zâmbete și gata

Și zic…

Refren:
Hei, na na na
Ai probleme în dragoste
Hai la i… la INIMI SRL
Hei! Na na na!
Ai probleme în dragoste
Te reparăm la INIMI SRL

Junior High:
De ai probleme-n iubire
Tu nu fi tristă
Operez cu dragoste
Ură nu există
Excese de gelozie
Sub anestezie
Avem cântec pentru suflet
Deja toată lumea-l știe!

Acest tratament se poate da
Fără nicio prescripție
Numărul nostru:
Zero Șapte Inimi SRL

Bridge:
Hei, ce dacă
Nu ai bani nici să treci strada
La noi plătești cu zâmbete și gata

Și zic…

Refren:
Hei, na na na
Ai probleme în dragoste
Hai la i… la INIMI SRL
Hei! na na na!
Ai probleme în dragoste
Te reparăm la INIMI SRL

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Marius Moga, Dan Byron și Olga Juverdeanu sunt printre primii speakeri confirmați la MMB 2022

Ce-a de-a șaptea ediție a conferinței MMB (Mastering the Music Business) va avea loc în format fizic la București, între 6 și 8 septembrie 2022. Printre primii invitați confirmați se numără Marius Moga, Dan Byron, Olga Juverdeanu, iar mulți alții urmează să fie anunțați.

Publicat

pe

Dan Byron
Dan Byron │ FOTO: Cristian Șuțu

Peste zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală vor participa și anul acesta la MMB, locul unde aceștia vor dezbate cele mai de interes subiecte muzicale și se vor întâlni cu artiști independenți, dar și cu profesioniști din domeniu. Anul trecut, printre cei mai apreciați speakeri s-au numărat Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy, dar și Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater.

"Avem planuri mari pentru ediția de anul acesta. Poate și pentru că e a șaptea și în urma ei s-a instalat tradiția, însă în față e dorința de a fi cât mai buni, de a ajuta cât mai mult industria muzicală și de a ne bucura împreună că putem întâlni profesioniști din toată lumea. Pentru că MMB e locul unde oricine poate să dea mâna cu speakerii, să bea împreună cafeaua în pauza de prânz, ori să le pună cele mai incomode întrebări", a declarat Anca Lupeș, fondatoarea conferinței MMB.

Cu ce speakeri te vei întâlni la MMB 2022?

  • Olga Juverdeanu (RO) este General Manager la Global Records, cel mai mare label independent din CEE. În cadrul conferinței, Olga va vorbi despre ascensiunea companiei din 2015 și până astăzi.
  • Login Kochishki (MK) este manager Dubioza Kolektiv, celebra trupă din Bosnia și Herțegovina, dar și fondatorul celui mai mare festival macedonean, Taksirat. La MMB, Login va povesti publicului despre cum a ajuns trupa să fie în topurile internaționale.
  • Marius Moga (RO) este producător, artist și compozitor român cunoscut atât în Europa, cât și în SUA și primul muzician din țară nominalizat la Grammy, pentru contribuția sa la unul dintre albumele trupei Maroon 5.
  • Dan Byron (RO) are peste 20 de ani de activitate în muzica alternativă din România. Este liderul și vocalistul trupei byron, alături de care a compus soundtrack-ul unui serial original HBO România. În cadrul conferinței, Dan va susține workshopul de songwriting, devenit deja tradiție pentru MMB.
  • Ronny Krieger (DE) este din 2019 General Manager în Europa pentru Patreon, platforma online prin care artiștii și creatorii de conținut pot primi bani de la fani și care azi valorează peste 4 miliarde de dolari.
  • Ekaterina Bazhanova (ES) are experiență de peste 15 ani în industria muzicală, este speaker la cele mai mari conferințe internaționale, iar în prezent ține cursuri de „Know-how” la International Music Business School din Barcelona.

Despre MMB

Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment din industria muzicală organizat în România. Dedicat tuturor pasionaților de muzică, MMB e locul unde atât artiștii independenți din țară, cât și profesioniștii din domeniu au ocazia să se întâlnească cu experți de top din industrie, să învețe de la ei și să interacționeze în mod direct. Cum să lansezi propriul festival, cum să scrii și să compui cântece sau cum să creezi o vedetă de la zero sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul conferinței.

MMB nu e doar o conferință, este locul unde poți semna cu viitoarea ta casă de discuri, unde ai ocazia să cânți împreună cu artistul preferat sau să bei o cafea alături de vedetele pe care le-ai admirat mereu. MMB e locul unde se întâlnesc și schimbă idei sute de participanți, printre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu: artiști, compozitori, manageri, agenți de booking, oameni de PR cultural și muzical, promoteri, publicitari, specialiști în online și digital, oameni de radio, jurnaliști, sunetiști, profesori de canto, reprezentați ai label-urilor majore și independente și nu numai.

Citește în continuare

Trending