Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Grasu XXL și Ami au lansat clipul "Deja Vu" - VIDEOCLIP

Colaborarea inedită dintre Grasu XXL și Ami beneficiază în sfârșit de un videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip Grasu XXL feat. AMI -

Secvență videoclip Grasu XXL feat. AMI - "Deja Vu"

Grasu XXL și Ami au lansat un videoclip emoționant pentru single-ul "Deja Vu", care a devenit rapid hit și se bucură de un mare succes. Melodia a reușit să strângă la mai puțin de o lună de la lansare, peste 10 milioane de vizualizari pe canalul oficial de YouTube. De asemenea, "Deja Vu" ocupă pentru a două săptămână la rând prima poziție în topul celor mai difuzate piese din România.

Clipul a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciați dansatori români: Dragoș Cristian Istvan Roșu și Luiza Comsa, cunoscuți de la emisiunea "Dansez pentru Tine" și de la școala de dans Moty Dance Studio. Luiza și Istvan prezintă prin intermediul mișcărilor sublime de dans contemporan toate sentimentele exprimate de piesa "Deja Vu": pasiune, ură, gelozie, resemnare și iertare, iar dansul celor doi este completat de o serie de inovații grafice spectaculoase.

"Deja Vu" este o coproducție MediaPro Music și MusicExpertCompany și beneficiaza și de un material "behind the scenes", realizat de "Syndicate of Party", cea mai exclusivistă emisiune de clubbing din România.

VIDEOCLIP: Grasu XXL feat. AMI - "Deja Vu"

Behind the scenes "Deja Vu" - Grasu XXL feat. AMI

Citește mai multe despre AMIGrasu XXL
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
U2 - "Ordinary Love" - LYRIC VIDEO

U2 a lansat primul single după o pauză de 3 ani. "Ordinary Love", soundtrack al viitorului film biografic despre Nelson...

Închide