Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Franz Ferdinand a lansat "Bullet" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "Bullet". Piesa este extrasă de pe ultimul album al trupei, "Right Thoughts, Right Words, Right Action", lansat în august 2013.
Franz Ferdinand -

Franz Ferdinand - "Bullet" (secvență videoclip)

"Bullet", noul videoclip Franz Ferdinand, a fost regizat de Andy Knowles, cunoscut pentru colaborările cu The Cribs, The Vaccines sau Clinic and Peaches. Acesta mărturisește că relația sa cu membrii trupei a început să se dezvolte încă din 2002, când băieții cântau în dormitorul fostei sale iubite.

"Am lucrat cu trupa într-un fel sau altul încă de la primul lor concert, în 2002, care a avut loc în dormitorul fostei mele prietene. Am vrut să surprind prin acest videoclip o prestație sinceră, simplificată, și cred că relația mea cu membrii trupei m-a ajutat să fac asta. Efectul ‘bulletime’ a fost adăugat pentru a pune accentul pe acele momente pe care fiecare fan le va recunoaște drept etichete ale stilului Franz și ale prezenței lor scenice. Piesa are un beat foarte energic, așa încât și editarea videoclipului a trebuit să fie făcută în așa manieră încât să capteze energia emanată", a povestit regizorul videoclipului "Bullet", Andy Knowles.

Albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action", de pe care a fost extras single-ul "Bullet", conține zece piese și a fost înregistrat în ultimul an într-o serie de studiouri diferite din Marea Britanie, Scoția, Suedia și Norvegia. Discula fost lansat pe 27 august 2013 prin intermediul casei de discuri casei de discuri Domino Records și este disponibil în mai multe formate inclusiv dublu CD, vinil, ediție limitată, ediție deluxe sau format digital.

Botezată după arhiducele austriac Franz Ferdinand, trupa şi-a început drumul către glorie la Glasgow, în 2002 iar primul succes a venit odată cu single-ul "Take Me Out", extras de pe albumul de debut lansat în 2004. Cu un stil ce amestecă genurile indie rock cu post-punk, dance-punk şi indie rock, grupul este renumit pentru show-urile live electrizante iar până în prezent a avut numeroase apariţii la festivaluri celebre precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.

În prezent, trupa activează în componenţa Alex Kapranos (voce, chitară), Bob Hardy (bass), Nick McCarthy (chitară, clape, voce) şi Paul Thomson (tobe, percuţie, voce).

Franz Ferdinand - "Bullet"

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat "Unconditionally" - VIDEOCLIP

Katy Perry a lansat mult așteptatul videoclip "Unconditionally", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta este inspirat de filmul...

Închide