Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Florin Ilinca, du hast für live la Vocea României - VIDEO

Rockerul Florin Ilinca a câștigat duelul cu Andrada Ghiorma, fiind concurentul ales de Horia Brenciu pentru live-urile din 1 decembrie. Urmărește duetul celor doi de la Vocea României.
Florin Ilinca vs. Andrada Ghiorma în duel la Vocea României

Florin Ilinca vs. Andrada Ghiorma în duel la Vocea României

Florin Ilinca (22 de ani), concurentul din echipa Brenciu la Vocea României, a impresionat la audiții cu piesa Rammstein - “Du Hast”. Curajul lui nebunesc a atras curiozitatea telespectatorilor cu privire la parcursul său în competiția difuzată la ProTV. Concurenta lui Florin la duelul din 23 noiembrie a fost Andrada Ghiorma, Brenciu oferindu-le duetul "Where the Wild Roses Grow" (Kylie Minogue & Nick Cave).

"Din păcate pentru ea, nu a fost foarte bună tonalitatea. Pe alocuri a încercat să cânte mai tare, ceea ce nu cred că se potrivește pe piesa asta. Cred că trebuia să ia mai mult aer. Din punctul meu de vedere, cred că s-a evidențiat mai mult el", a observat Smiley.

Horia Brenciu a fost singurul antrenor care s-a întors să-l vadă pe Florin Ilinca. După încă o înțepătură din partea lui Marius Moga, se pare că Horia dorește să arate publicului transformarea spectaculoasă a unui potențial nevăzut de ceilalți antrenori. "De când s-a inventat Vocea României, am așteptat o voce ca a ta", exclamase Brenciu pe 5 octombrie, după ce și-a întors scaunul spre Florin.

Horia Brenciu l-a ales pe Florin Ilinca, iar Andrada a părăsit competiția Vocea României în lipsa vreunei salvări din partea altui antrenor.

Urmărește duelul Florin Ilinca vs. Andrada Ghiorma

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro. Situația echipelor cu toți concurenții calificați după ultimul episod de dueluri și probele de la Cântecul Decisiv poate fi găsită în aici.

Citește mai multe despre Florin IlincaHoria BrenciuSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kempes a anunțat că părăsește Rezident EX și pornește o trupă proprie

Ovidiu Ioncu Kempes anunța la începutul lui noiembrie intenția de a porni o trupă solo, a cărei activitate să se...

Închide