Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Flori de Spin" - Alexandrina ne invită în Grădina Edenului - AUDIO

Pentru Alexandrina, poezia e aievea. Pentru noi, ea se naște în fața ochilor ori de câte ori piesele sale își deschid petalele pentru a ne permite a simți și înțelege. "Flori de Spin" este un nou univers, al artistei ce-și dezvăluie fragilitatea, inocența și maturitatea deopotrivă.

Publicat

pe

Alexandrina - "Flori de spin"
Alexandrina - "Flori de spin"

"Flori de Spin" este o nouă invitație din partea Alexandrinei într-un univers ce se înfățișează dinaintea noastră imaterial și totuși palpabil. Fiecare susur și suspin prinde contur fără răgaz de conștientizare a imaginarului, singurul impuls fiind nevoia de contemplare. Unii vor vedea poate Grădina Edenului, simțind cum florile de spin tind să recreeze metafora mărului cunoașterii. Alții se vor lăsa absorbiți de poezie, fără a fi necesară decodificarea vreunui vers. În definitiv, "Flori de Spin" poate  lua chip ieri, astăzi ori mâine. Prin ochii minții și ai inimii vom simți de fiecare dată diferit, timpul așternând mereu noi semnificații.

Trecând în registrul "administrativ", menționăm că "Flori de spin" este piesa simbol a noului album Alexandrina, melodia dând titlul discului proaspăt finalizat.

Alexandrina - "Flori de Spin"

Pentru albumul "Flori de Spin", Alexandrina a început să lucreze în studio în februarie 2012, naveta de la București la Timișoara fiind unul dintre motivele pentru care sesiunile de înregistrări s-au prelungit până de curând. Pentru ca produsul finit să redea 100% ceea ce simte, Alexandrina s-a ocupat de întregul proces creativ: text, compoziție, orchestrație, vizual. În lucru au fost 22 de piese, dintre care au fost selectate cele de mai jos.

Tracklist "Flori de Spin" - Alexandrina

  1. Intro
  2. Flori de Spin
  3. Spre sud
  4. Noaptea
  5. Tu cu soarele
  6. Pijamale reci
  7. Te simt
  8. Avionul de Aur
  9. Turturelele - Muturelele
  10. Turturica
  11. Peter Boy
  12. Orașul umbre
  13. Muguri florali
  14. Tu ești cea mai
  15. Te iubesc

Mai multe informații despre noul disc nu se cunosc momentan. Singurele indicii privind posibilele lansări din perioada următoare sunt câteva fotografii postate de Alexandrina pe pagina sa de Facebook. Incluse în albumul intitulat "Flori de spin", cele 6 poze ar putea fi de la filmările videoclipului piesei ce dă titlul noului disc.

Poze Alexandrina incluse în albumul foto "Flori de spin"

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

Trending