Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Ascultă noul EP "Getway Heart" lansat de Hot Casandra - AUDIO

Trupa Hot Casandra a lansat, online, noul EP "Getway Heart", pe care îl puteți asculta integral pe InfoMusic. Acesta include piesele "Operatic Female Having a Crack", "Mouthwatering" și 2 remixuri.
Hot Casandra -

Hot Casandra - "Getway Heart" EP

Noul EP al trupei românești, stabilită în Londra, Hot Casandra este disponibil online. "Getway Heart" este format din 3 piese și 2 remixuri. Melodia ce dă titlul materialului va beneficia și de un videoclip. Acesta a fost filmat de Alexandra Văcăroiu în Londra, chiar în incinta London College of Fashion. EP-ul va fi lansat oficial pe data de 25 noiembrie și va fi disponibil pe numeroase platforme precum iTunes, Amazon, Spotify și Beatport.

Acesta este al doilea EP, după ce, în anul 2011, am lansat "Early Nightmares". Mesajul pieselor este, în general, despre relații, despre comunicarea dintre oameni și despre percepția lor asupra lucrurilor, a declarat duo-ul.

Trupa Hot Casandra (synth pop), înființată în 2010, este formată din Paul Ballo și Elena Vasilache și iși are "sediul" la Londra. Pe Paul îl mai știm din formațiile The Amsterdams, KUMM sau Go to Berlin, iar pe Elena, din fosta trupă Candy ori din piese de teatru, fiind absolventă de UNATC. Prima melodie în această formulă a apărut acum un an și s-a numit "Julia".

Citește mai multe despre Hot Casandra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dubfire revine la București în decembrie

Dubfire este considerat unul dintre cei mai reprezentativi artiști de muzică techno din întreaga lume, care a impresionat publicul din...

Închide