Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Enter Shikari a lansat clipul "Rat Race" - VIDEOCLIP

Enter Shikari a lansat un nou videoclip, intitulat "Rat Race". Single-ul va fi disponibil în rețeaua iTunes si mai conține melodia "Radiate" (Shikari Sound System Remix).
Enter Shikari

Enter Shikari

Formația britanică Enter Shikari a lansat un nou videoclip intitulat "Rat Race". Single-ul va fi disponibil în rețeaua iTunes si mai conține melodia "Radiate" (Shikari Sound System Remix). Videoclipul a fost realizat de Mike Lee Thomas de la Kode Media și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Originara din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 10 ani, având la baza un stil muzical aparte ce combină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. “Take to the Skies”, primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, “Common Dreads”, care a intrat înca din prima săptămanâ în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

A urmat “A Flash Flood of Colour”, lansat în luna ianuarie a anului trecut, un alt succes incontestabil, acesta ocupând prima poziție în același UK Album Chart, fiind totodată premiat de Association of Independent Music cu titlul de Album of the Year. Viziunea trupei asupra vieții este proiectată în muzica lor, aceasta ajungând să influențeze oameni din întreaga lume.

Enter Shikari - "Rat Race"

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promoveaza, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Citește mai multe despre Enter Shikari
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie a lansat "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) - VIDEOCLIP

Fanii David Bowie au primit un cadou inedit de Halloween. Artistul britanic a dezvăluit videoclipul piesei "Love Is Lost" cu...

Închide