Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Eminem, desemnat Artistul Anului în cadrul YouTube Music Awards - VIDEO

Eminem a fost desemnat Artistul Anului în cadrul primei ediții a YouTube Music Awards. Gala a avut loc pe 3 noiembrie la New York, gazdele evenimentului fiind actorul Jason Schwartzman și Reggie Watts, comediant și artist de muzică electronică, trip-hop și soul. Vezi lista completă a câștigătorilor și urmărește prestația lui Eminem din cadrul galei.

Publicat

pe

Eminem, Artistul Anului la YoutTube Music Awards

Anul acesta YouTube a organizat propriile premii muzicale, pentru a sărbătorii fanii și artiștii prezenți pe site în fiecare zi. Echipa din spatele organizării galei YouTube Music Awards îi include pe Spike Jonze ca director de creație și pe cei de la VICE și Sunset Lane Entertainment ca producători executivi.

Am înțeles. Iubiți muzica. De la propulsarea unor artiști necunoscuți pe primele locuri în topuri, la susținerea artiștilor care reinventează videoclipurile, la remixuri și propriile interpretări, iubitorii de muzică au transformat YouTube într-o lume destinată muzicii. Pentru a sărbătorii fanii și muzica pe care o iubesc, anunțăm un nou tip de premii muzicale - susținut de voi, precizează cei de la YouTube.

În cadrul primei gale a YouTube Music Awards au fost nominalizați cei mai în vogă artiști ai momentului: Eminem, Lady Gaga, Miley Cyrus, Psy, Justin Bieber. Premiul pentru Artistul Anului i-a revenit lui Eminem, rapper-ul interpretând în cadrul ceremoniei "Rap God", unul dintre single-urile de pe noul album "MMLP2". Discul este cel de-al optulea album Eminem și face referire la "The Marshall Mathers LP", cel mai bun material al rapper-ului în opinia multora dintre fani.

"Atunci când am denumit albumul The Marshall Mathers LP 2, evident că am știut că vor fi anumite așteptări. Nu l-am denumit așa doar de dragul de a-i pune un nume. A trebuit să mă asigur că am piesele potrivite - și exact când crezi că ai ajuns la ceea ce-ți doreai, mai asculți încă o dată melodiile și-ți dai seama: <<La naiba! Încă îi mai trebuie câte ceva>>. Asta se întâmplă constant, până ajungi la rezultatul final",  a declarat Eminem într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Printre artiștii care au cântat în seara evenimentului se numără și Lady Gaga, artista pop profitând de ocazie pentru a promova un nou single, intitulat "Dope".

Câștigători YouTube Music Awards 2013:

  1. Video of the Year: "I Got A Boy" Girls’ Generation
  2. Artist of the Year: Eminem
  3. Response of the Year: Lindsey Stirling & Pentatonix, "Radioactive"
  4. YouTube Phenomenon: "I Knew You Were Trouble", Taylot Swift
  5. YouTube Breakthrough: Macklemore & Ryan Lewis
  6. Innovation of the Year: DeStorm, "See Me Standing"

Eminem - "Rap God" (Live YouTube Music Awards)

Comentează

Trending