Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dubfire revine la București în decembrie

Dubfire este considerat unul dintre cei mai reprezentativi artiști de muzică techno din întreaga lume, care a impresionat publicul din România de fiecare dată. Artistul revine în luna decembrie, în cadrul unui evenimente ce se va desfășura în Club Kristal.

Publicat

pe

Dubfire
Dubfire │ FOTO: www.facebook.com

Până în anul 2007, am avut ocazia să-l ascultăm pe Dubfire la noi în țară alături de bunul său prieten Sharam și legendarul proiect muzical Deep Dish, premiat cu Grammy. Începând cu anul 2008 și până în prezent, cei doi au vizitat țara noastră doar individual. Ultima prestație susținută de către Dubfire în București a fost în urmă cu doi ani. Aceasta a avut loc în cadrul unui eveniment The Mission, unde au mai fost prezenți Sven Vath și Sascha Dive.

Pe numele său real Ali Shirazinia, Dubfire a reușit performanța de a ajunge în numai 3 ani un inovator în tehnologie și un renumit producător. În plus, este propietarul casei de discuri SCI+TEC Digital Audio.

Spre bucuria fanilor, Dubfire, considerat unul dintre cei mai reprezentativi artiști de muzică techno din lume, revine la noi în țară, în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Prestația acestuia este programată pentru data de 27 decembrie, în Club Kristal din București.

Dubfire a fost invitat anul acesta să participe la celebrul program din cadrul EXIT Festival - Dance Arena, unde a impresionat peste 20.000 de petrecăreți, iar  majoritatea criticilor de specialitate au catalogat-o ca fiind excepțională.

Dubfire - EXIT FESTIVAL 2013

Comentează

Trending