Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

A doua gală X Factor: Italianul Paolo iese din concurs, Florin Ristei dă lovitura de grație cu un șlagăr

În seara de 29 noiembrie, Florin Ristei și Alex Mațaev au oferit cele mai bune interpretări ale galei românești X Factor. Solistul FreeStay a dat lovitura de grație cu o piesă preferată - "De-ai fi tu salcie..." din repertoriul Mihaelei Mihai. Moldoveanul Alex Mațaev a făcut apel la amintirile din Vama Veche, făcându-i concurență lui Tudor Chirilă. Italianul Paolo Lagana a ieșit din concurs în urma duelului cu Oana Muntean.
Italianul Paolo Lagana a părăsit concursul X Factor

Italianul Paolo Lagana a părăsit concursul X Factor

Gala românească X Factor a continuat cu echipa Deliei: Oana Muntean, Paolo LaganaFlorin Ristei și Alex MațaevDan Bittman a rămas cu trei concurenți după eliminarea Anitei în prima parte a emisiunii. Pe durata noului televoting, Holograf a cântat live acustic "Cât de departe".

Concurenții  Deliei în cea de-a doua gală live X Factor

Afectată de o răceală, Oana Muntean a interpretat cântecul regretatei Laura Stoica: "Un actor grăbit". "Teama este singurul tău dușman", i-a reproșat Cheloo încă o dată. Ajunsă la duel cu Paolo, Oana a avut câștig de cauză. Are o voce mai bună.

Urmărește-o pe Oana Muntean la X Factor -  Un actor grăbit

Urmărește-l pe Paolo Lagana la X Factor - Te aştept să vii

Dincolo de prestațiile sale muzicale, italianul de la X Factor este prins în povestea așa-zis-ului stigmatizat social din cauza orientării sexuale. Paolo Lagana a fost votat de telespectatori, iar interpretările sale au fost notate corect. Însă piesa Mirabelei Dauer nu i-a ieșit. Nu este un vorbitor nativ de română și asta a contat în drumul spre duel, neavând aceeași siguranță pe sine. Paolo a arătat o cu totul altă atitudine la confruntarea finală.

Urmărește-l pe Florin Ristei la X Factor - De-ai fi tu salcie

Cei 5 prieteni ai săi din FreeStay au vorbit despre primul live al solistului lor la X Factor, declarându-se emoționați de emoțiile lui Florin. Acesta a cântat atunci "Locked Out Of Heaven" (Bruno Mars). "L-am văzut mult mai emoționat decât de obicei. De regulă el ne dă încredere", a spus un coleg din trupa FreeStay despre Florin.

În cea de-a doua gală X Factor, Ristei a dat lovitura de grație cu "De-ai fi tu salcie", șlagărul Mihaelei Mihai. A avut o interpretare puternică, ce a transmis emoția intensă a cântecului. Telespectatorii au fost conectați rapid, devreme ce Florin trece sticla cu ușurință, calitățile sale vocale fiind însoțite de multă carismă. Mai mult, momentul a beneficiat de o coregrafie cu balet, semnată de Furnica. Florin Ristei este în proporție de 80% noul X Factor, restul de 20 de procente fiind rezervate doar de dragul suspansului.

Florin Ristei, favoritul X Factor 2013, purtat pe brațe de dansatoare într-o coregrafie semnată de Furnica

Florin Ristei, favoritul X Factor 2013, purtat pe brațe de dansatoare într-o coregrafie semnată de Furnica

"Asta înseamnă cu adevărat să cânți, să ai factorul X. Din păcate asta înseamnă să fii și în altă echipă. Nu-mi pare rău dacă tu câștigi anul acesta, ești unul dintre cei mai tari concurenți", i-a spus Cheloo. "Știi de ce îți place așa de mult piesa? Pentru că îți sună extraordinar", a adăugat Delia.

Urmărește-l pe Alex Mațaev la X Factor - Vama Veche

Alex Mațaev are atitudine și cântă bine. Ne-a arătat cum ar fi sunat Vama Veche ca trupă venită de peste Prut :) După cum un Tudor Chirilă cu accent moldovenesc n-ar fi avut același succes, nici un Alex Mațaev care nu simte povestea Vămii n-a convins cum vine faza cu sărutul din ureche. Însă moldoveanul rămas în concursul X Factor a depășit etapa pieselor românești, iar potențialul său se poate descătușa vertiginos de acum înainte. Competiția cu Florin Ristei poate începe.

Ordinea în care au fost salvați concurenții Deliei

  1. Alex Mațaev
  2. Florin Ristei

Oana Muntean și Paolo Lagana au cântat câte o nouă melodie la duel. Delia a ales vocea mai bună din perspectiva sa. Astfel, Oana rămâne, iar Paolo Lagana părăsește competiția. Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Alex MațaevDelia MatacheFlorin Ristei
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concurenții lui Dan Bittman în cea de-a doua gală X Factor 2013: Ana Maria Mihăieș părăsește concursul

Cea de-a doua gală live X Factor România a început cu prestațiile juniorilor lui Dan Bittman. Solistul Holograf i-a avut...

Închide