Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Dekadens deschide concertul Will And The People din Silver Church

Pe 21 noiembrie britanicii de la Will And The People ne invită să petrecem pe ritmuri de powerpop, rock’n'roll, reggae şi swing. În deschidere, publicul va avea parte de un moment muzical din partea trupei Dekadens.
Dekadens

Dekadens

Formația Dekadens va deschide concertul britaniciilor Will And The People, care vin în Silver Church din București pe 21 noiembrie. Grupul, deja cunoscut și pentru solista cu părul verde, Andreea Lupescu, s-a impus prin stilul său nonconformist. Dekadens s-a bucurat de apariţii pe toate canalele media și de concerte la evenimente precum Gala Forbes, petrecerea Calvin Klein, lansarea Decât o Revistă și o nominalizare la categoria "7 trupe din noul val". În 2012 au fost invitați la Canadian Music Week din Toronto, alături de Slash şi Dragonette, iar în următorul an au fost invitaţi la MTV Unplugged. Formată în 2006, Dekadens vine cu un sound ce îmbină punk-ul cu muzica electro și cea indie.

Dekadens - "Fix me up"

Cei patru tineri carismatici de la Will and The People au cucerit publicul cu single-ul de debut "Lion in the Morning Sun" care a ajuns pe locul 10 în topurile radio din Olanda şi Marea Britanie. Cel de-al doilea single "Salamander" a primit recent statutul de MegaHit pe 3 posturi radio de mare audienţă în Olanda. La toate acestea adaugăm şi faptul că s-au aflat în top 6 pe toate posturile de radio din Olanda şi sunt printre recomandările top ale posturilor de radio din ţara noastră. Hit-urile lor au pe YouTube peste 1 milion de vizualizări în numai 3 luni. Muzica lor este descrisă de critici drept un amestec de The Police, Bob Marley, Paulo Nutini şi The Specials.

Trupa activează din 2005, iar în decursul anilor a avut parte de o sumedenie de invitaţii la festivaluri celebre (inclusiv la Glastonbury). Will and The People înseamnă: WIll Rendle, Jim Ralphs, Jamie Rendle, Charlie Harman. Pentru ei trupa este un mod de viață. Trăiesc şi repetă împreună. Muzica lor este despre iubire, despre angoasa omului, şi cel mai important, despre a-i face pe oameni să danseze - " Muzica noastră pare să fi devenit o garanţie pentru unii oameni, care ne spun că facem ceva corect şi valoros" declară liderul trupei, Will.

În prezent trupa se află în pregătiri pentru cel de-al doilea album, "Friends", primul single de pe acesta, intitulat "Holiday" fiind foarte bine primit de public.

VIDEOCLIP: Will and The People - "Holiday"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dekadens
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii concursului byron – Rock Your High School

Duminică, 17 noiembrie 2013, a avut loc în club Fabrica din Bucureşti finala concursului byron – Rock Your High School...

Închide