Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Bowie - "Love Is Lost" (James Murphy remix) - VIDEOCLIP EXPLICIT

David Bowie a lansat un videoclip îndrăzneț pentru remixul lui James Murphy la piesa "Love Is Lost". Regizat de Barnaby Roper, clipul prezintă scene explicite cu doi tineri îndrăgostiți și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip David Bowie - "Love Is Lost" (James Murphy remix)
Secvență videoclip David Bowie - "Love Is Lost" (James Murphy remix)

Noul videoclip realizat pentru piesa "Love Is Lost", în varianta remixată de James Murphy a fost lansat de David Bowie în premieră pe Vice.com. Clipul este regizat de Barnaby Roper, cunoscut pentru colaborările sale cu Futureheads, OKGO și Moby.

VICE este mândru să prezinte noul videoclip realizat de celebrul David Bowie. Aici vine partea din articol în care obișnuim să scriem ceva de genul "dacă nu ați mai auzit de David Bowie, vă spunem că...." dar voi știți exact cine este, iar dacă nu știți ar trebuie să vă reconsiderați întreaga viață și cum ați ajuns în punctul în care vă aflați fără să știți de această comoară divină - au scris cei de la VICE.

Recent, David Bowie a prezentat clipul piesei "Love Is Lost" în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Mercury Prize. Aceasta a fost filmat și regizat chiar de artist, cu un buget de numai 8 lire sterline. Bowie a declarat că povestea videoclipului este una ciudată și gotică, perfectă pentru Halloween. Melodia este extrasă de pe noul material "The Next Day Extra", ce include 10 piese. Tracklistul cuprinde patru piese noi ("Atomica", "The Informer", "Like a Rocket Man" și "Born in a UFO"), două remixuri, trei melodii bonus și un cântec lansat anterior exclusiv în Japonia - "God Bless the Girl".

În plus, David Bowie, desemnat de publicația BBC History Magazine cel mai bine îmbrăcat britanic al tuturor timpurilor, este noua imagine a brandul de lux Louis Vuitton. Artistul a filmat reclama "L'invitation au Voyage" în care interpretează piesa "I'd Rather Be High"

VIDEOCLIP EXPLICIT: David Bowie - "Love Is Lost" (James Murphy remix)

Trending