Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

David Bowie a lansat "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) - VIDEOCLIP

Fanii David Bowie au primit un cadou inedit de Halloween. Artistul britanic a dezvăluit videoclipul piesei "Love Is Lost" cu o zi mai devreme, considerând vibe-ul și imagistica acestuia perfecte pentru a încununa o seară de sperieturi. Clipul a fost filmat, editat și produs chiar de către David Bowie într-unul din weekend-urile petrecute la New York.
David Bowie -

David Bowie - "Love Is Lost" (secvență videoclip)

Cu o săptămână înainte de ceremonia Barclaycard Mercury Music Prize, David Bowie filma videoclipul piesei "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) într-unul dintre birourile sale din New York. În cadrul evenimentului, artistul a prezentat noua sa melodie, împreună cu imagini prin care readucea în prezent clipul filmat în 1980 pentru "Ashes To Ashes". David Bowie apărea în fotografii ținând în brațe o păpușă ce amintea de costumația sa din videoclipul respectiv.

David Bowie ținând în brațe păpușa care amintește de clipul "Ashes To Ashes"

David Bowie ținând în brațe păpușa care amintește de clipul "Ashes To Ashes" │ FOTO: www.dailymail.co.uk

Pornind de la această idee a unui "alter ego" din anii '80, David Bowie a filmat, editat și produs clipul pentru "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) într-un singur weekend, hotărând să îl lanseze de Halloween. Pentru remixul melodiei, artistul a colaborat cu James Murphy, cei doi lucrând împreună și pentru este unul dintre noile single-uri Arcade Fire.

"Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) este extrasă de pe noul material "The Next Day Extra", ce include 10 piese. Tracklistul cuprinde patru piese noi ("Atomica", "The Informer", "Like a Rocket Man" și "Born in a UFO"), două remixuri, trei bonus tracks și o melodie lansată anterior exclusiv în Japonia -  "God Bless the Girl"

David Bowie - "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix)

Tracklist "The Next Day Extra"

  1. "Atomica"
  2. "Love Is Lost (Hello Steve Reich Mix By James Murphy For The DFA)" (Bowie, Murphy)
  3. "Plan"
  4.  "The Informer"
  5. "Like a Rocket Man"
  6. "Born in a UFO"
  7. "I'd Rather Be High (Venetian Mix)"
  8.  "I'll Take You There" (Bowie, Leonard)
  9. "God Bless the Girl"
  10. "So She"

Citește mai multe despre David Bowie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Birdy a lansat "Light Me Up" - VIDEOCLIP

Birdy, tânăra artistă care a cucerit publicul în 2011 cu piesa Skinny Love", a revenit cu un single nou. "Light...

Închide