Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

David Bowie apare în noua reclamă Louis Vuitton - VIDEO

David Bowie este noua imagine Louis Vuitton. Urmărește pe InfoMusic prima reclamă în care artistul britanic cântă și ne invită la o plimbare magică din Paris și până în Veneția.
David Bowie este noua imagine Louis Vuitton

David Bowie este noua imagine Louis Vuitton

Luna trecută, academicieni din lumea modei și istorici britanici l-au numit pe David Bowie cel mai bine îmbrăcat britanic din toate timpurile. Articolul a fost publicat în revista BBC History Magazine și a inclus pe listă personaje precum Regina Elisabeta I, Samuel Pepys (celebru pentru jurnalele sale din secolul 17) și Beau Brummell (prieten apropiat al Regelului George IV și un etalon al modei masculine din acea perioadă).

Acum, îl vedem pe David Bowie în cea mai nouă reclamă realizată pentru celebrul brand de poșete și genți de lux francez Louis Vuitton. Artistul apare alături de modelul Arizona Muse și interpretează melodia "I'd Rather Be High". Regizat de Romain Gavras, cunoscut pentru colaborările sale cu rapperi ca Jay-Z, Kanya West și M.I.A., clipul ne invită într-o călătorie magică cu balonul, din Paris până în Veneția. Intitulat "L'invitation au Voyage", videoclipul de promovare ne introduce în atmosfera romantică a balurilor din perioada Renascentistă.

Recent, David Bowie a lansat videoclipul "Love Is Lost", extras de pe noul material "The Next Day Extra", ce include 10 piese. Tracklistul cuprinde patru piese noi ("Atomica", "The Informer", "Like a Rocket Man" și "Born in a UFO"), două remixuri, trei melodii bonus și un cântec lansat anterior exclusiv în Japonia -   "God Bless the Girl". Filmările clipului au avut loc într-unul din apartamentele lui Bowie din New York și a fost regizat, filmat și editat chiar de artist în totalitate.

L'invitation au Voyage - Louis Vuitton cu David Bowie

Citește mai multe despre David Bowie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la concertul Peter Gabriel s-au pus în vânzare - SCHEMA SĂLII

Biletele pentru concertul Peter Gabriel de la București au fost puse în vânzare. Artistul britanic va susține primul său concert...

Închide