Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Dan Bălan a câștigat cel mai important premiu din industria muzicală rusească

Dan Bălan a primit premiul Music Box la categoria cel Cel Mai Bun Interpret. Decernarea premiilor rusești s-au desfășurat aseară, la Palatul din Kremlin, Moscova.
Dan Bălan a primit premiul Music Box la categoria Cel Mai Bun Interpret, Rusia 2013

Dan Bălan a primit premiul Music Box la categoria Cel Mai Bun Interpret, Rusia 2013

Urmărește-ne pe

Pe piața muzicală din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV, iar Dan Bălan a ieșit câștigător la cea mai importantă categorie a premiilor - "Cel Mai Bun Interpret". Artistul moldovean a reușit să se impună în fața unor nume, precum Ivan Dorn, Irakli, Timati sau Dima Bilan. Câștigătorul a fost desemnat de fani, Dan Bălan primind un număr dublu de voturi față de locul doi, pe care s-a poziționat Dima BilanPerioada de votare a durat mai bine de 4 luni.

Pe lângă succesul din Rusia, Dan Bălan este în continuare unul dintre cei mai apreciați artiști și în România. Cântărețul a lansat la începutul lunii iulie un videoclip plin de pasiune și energie, pentru piesa "Lendo Calendo", realizată în colaborare cu interpreta Tany Vander și rapperul american Brasco - Vezi poze de la filmări. Melodia a devenit rapid un hit, iar clipul a strâns a strâns până în prezent aproape 9 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube.

Am lucrat foarte bine cu echipa de producție și cu fetele alese în urma castingului. Sper ca fanilor mei din toată lumea să le placă noul meu videoclip. Cât despre fanii români, vreau să le transmit că ne vom reîntâlni foarte curând, a spus Dan Bălan.

Dan Bălan - "Lendo Calendo"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga, depășită de Madonna în topul celor mai bine plătiți artiști

Rivalitatea dintre Madonna și Lady Gaga se menține aprinsă și în topul Forbes al celor mai bine plătiți muzicieni din...

Închide