Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Cum ar fi arătat în 2013 Kurt Cobain, Janis Joplin și Jimi Hendrix - FOTO

O echipă de graficieni și-a imaginat cum ar fi arătat în 2013 muzicieni celebrii, precum Kurt Cobain, Janis Joplin sau Jimi Hendrix, dacă ar fi fost în viață.

Publicat

pe

Kurt Cobain
Kurt Cobain

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar fi arătat astăzi muzicieni celebrii care s-au stins din viață prematur, astăzi aflați răspunsul. Folosindu-se de softuri avansate, graficienii de la Sachs Media Group și Phojoe au manipulat pozele cu artiștii și le-au îmbătrânit până în 2013. Rezultatele sunt amuzante și surprinzătoare în unele cazuri.

Kurt Cobain (Nirvana)

Kurt Cobain

Kurt Cobain

În 2013, solistul de la Nirvana ar fi avut 46 de ani. Acesta s-a sinucis în 1994, când avea doar 27 de ani. A fost o tragedie atât pentru fani, cât și pentru mulți artiști. Nirvana a avut un rol esențial în istoria muzicii, schimbând cursul unei industrii.

Jim Morrison

Jim Morrison

Jim Morrison

70 de ani ar fi avut James Douglas "Jim" Morrison în 2013. Celebrul muzician a murit tot la vârsta de 27 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în baia din apartamentul său din Paris. Până în prezent, cauza decesului rămâne un mister întrucât nu s-a realizat o autopsie niciodată. Morrison a rămas în istorie ca unul dintre cei mai apreciați poeți și soliști americani.

John Lennon (The Beatles)

John Lennon

John Lennon

Dacă ar mai fi fost în viață, celebrul membru The Beatles ar fi împlinit anul acesta 73 de ani. John Lennon a fost împușcat de patru ori în fața locuinței sale, în decembrie 1980. Ironic, ucigașul său, Mark David Chapman, a primit de la Lennon o carte cu autograf, mai devreme, în aceeași zi.

Janis Joplin

Janis Joplin

Janis Joplin

În 2013, Janis Joplin ar fi împlinit 70 de ani. O fire nonconformistă, criticată și admirată în același timp, Janis Joplin a reușit să schimbe industria rock în favoarea femeilor. Din păcate, una dintre cele mai bune voci din istoria muzicii a încetat să cânte la doar 27 de ani. Joplin a fost găsită fără suflare în urma unei supradoze de heroină, în camera sa din Hotelul Landmark Motor din Los Angeles.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

71 de ani ar fi avut Jimi Hendrix în 2013, dacă ar mai fi fost în viață. Unul dintre cei mai mari chitariști din toate timpurile s-a stins din viață cu doar câteva săptămâni înaintea lui Janis Joplin, tot la 27 de ani. Acesta a fost găsit în apartamentul iubitei sale din Londra, axfisiat cu propria vomă din cauza faptului că a luat prea multe somnifere.

Bob Marley

Bob Marley

Bob Marley

Dacă în 2013 Bob Marley s-ar mai fi aflat printre noi ar fi avut 68 de ani. Celebrul artist a murit de cancer, la 36 de ani, într-un spital din Miami. Cu o lună înainte, acesta a fost decorat cu Ordinul de Merit al Jamaicăi, ca semn de recunoaștere a inestimabilei sale contribuții aduse culturii și societății acestei țări. După funerarile oficiale din partea poporului jamaican, corpul lui artistului a fost dus în orașul său natal Nine Miles, într-un mausoleu.

Trending