Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Connect-R a lansat "Noi Ne Potrivim" - VIDEOCLIP

Connect-R a dezvăluit videoclipul piesei "Noi Ne Potrivim", single-ul lansat de artist în septembrie. În clip, jocul contrastelor creează legătura dintre doi îndrăgostiți, acesta fiind de altfel și mesajul transmis de melodie: într-o relație trebuie să existe un ying și un yang, care să se completeze reciproc. Regizorul clipului este Dan Petcan, muzica și textul fiind semnate de Connect-R.
Connect-R -

Connect-R - "Noi ne potrivim" (secvență videoclip)

După melodia "Dă-te-ndragostea mea", în care este descrisă nemulțumirea iubitului față de perechea sa, Connect-R promovează o piesă de dragoste, în care complementaritatea este sarea și piperul unei relații. Intitulat "Noi ne potrivim", single-ul se bucură acum și de un videoclip în regia lui Dan Petcan, în care este prezentată povestea a doi îndrăgostiți ce reușesc să treacă peste diferențe și să găsească similarități acolo unde alții nu le-ar vedea.

Ca sound, single-ul are un tempo mai lent, având influențe puternice de soul. Muzica și versurile au fost compuse de Connect-R, iar orchestrația de Răzvan Matache. Lansarea unei astfel de piese acum ne trimite cu gândul la povestea de iubire pe care Connect-R o trăiește alături de Misha. Cei doi au devenit de curând soț și soție și sunt în așteptarea primului lor copil.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului. În cei peste 13 ani de activitate muzicală a cunoscut celebritatea, dar rămâne modest în declarații. Acesta mărturisește că încearcă să stea departe de faimă.

"Lao Tzu la 21 de ani, deși era cunoscut în toată lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras în munți din cauză că anticipa faptul că celebritatea îl va desensibiliza. Celebritatea poate să îți fure identitatea noesică, de aceea trebuie să faci exerciții de identificare și să îți mai aduci aminte din când în când că ești un simplu OM" – Connect-R

Connect-R - "Noi Ne Potrivim"

Citește mai multe despre Connect-R
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariah Carey a lansat balada "The Art Of Letting Go" - AUDIO

Mariah Carey a lansat un nou single, intittulat "The Art Of Letting Go". Piesa este extrasă de pe albumul cu...

Închide