Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concert The Straits la București - Program și reguli de acces

Formația The Straits va concerta pe 1 decembrie, de ziua naţională, la Sala Palatului din București. Organizatorii au dat publicității programul și regulile de acces ale concertului.

The Straits

Formația The Straits va concerta pe 1 decembrie, de ziua naţională, la Sala Palatului din București. Foştii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scenă şi vor oferi un sppectacol de două ore în care fanii vor putea asculta: “Sultan of swings“, “Your latest trick“, “Tunnels of Love” “Money for nothing“, “Brothers in arms” sau “Romeo and Julliet“.

Spectacolul va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00 când se vor deschide porțile Sălii Palatului. Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări:

Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.

Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

Biletele sunt disponibile în funcţie de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

The Straits - "Money For Nothing"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Straits
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabron feat. Smiley și Guess Who - "Dă-o Tare" - VIDEOCLIP

Hitul anului, așa cum denumea Cabron piesa "Dă-o tare!", beneficiază acum și de un videoclip. Single-ul este lansat în colaborare...

Închide