Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert The Straits la București - Program și reguli de acces

Formația The Straits va concerta pe 1 decembrie, de ziua naţională, la Sala Palatului din București. Organizatorii au dat publicității programul și regulile de acces ale concertului.

Publicat

pe

The Straits

Formația The Straits va concerta pe 1 decembrie, de ziua naţională, la Sala Palatului din București. Foştii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scenă şi vor oferi un sppectacol de două ore în care fanii vor putea asculta: “Sultan of swings“, “Your latest trick“, “Tunnels of Love” “Money for nothing“, “Brothers in arms” sau “Romeo and Julliet“.

Spectacolul va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00 când se vor deschide porțile Sălii Palatului. Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări:

Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.

Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

Biletele sunt disponibile în funcţie de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

The Straits - "Money For Nothing"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 1 decembrie 2013

The Straits

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending