Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Muse filmat la rezoluție 4K rulează la Grand Cinema Digiplex

Muse - Live At Rome Olympic Stadium va rula la Grand Cinema Digiplex pe 14 noiembrie. Concertul la care au fost prezenți în jur de 60.000 de spectatori a fost filmat pe 6 iulie 2013, utilizându-se cea mai nouă cameră video profesională 4K. Fanii trupei vor putea asculta hituri precum "Uprising", "Supermassive Black Hole", "Time Is Running Out", "Starlight" sau "Plug-In Baby", atmosfera concertului fiind redată până la cele mai mici detalii.

Publicat

pe

Muse - Live At Rome Olympic Stadium

Muse - Live At Rome Olympic Stadium este un concert la superlativ. Filmat la rezoluție 4K, înregistrarea captează până la cele mai mici detalii atmosfera unui show  pe un stadion imens, cu o capacitate de 78.000 de locuri. Decorurile extravagante și efectele pirotehnice sunt acompaniate de un setlist compus din 20 de piese, ce include atât melodii de pe ultimul album, "The 2nd Law", cât și hituri mai vechi, precum "Supermassive Black Hole", "Starlight" sau "Plug-In Baby".

"Vara asta am avut un concert foarte mare în Roma, pe Stadionul Olimpic. Acesta a fost probabil cel mai mare concert al anului. Filmul va fi lansat la rezoluție 4K, cea mai bună rezoluție în care a fost înregistrat vreodată un concert. Va fi de patru ori mai performant decât HD-ul, așa încât micile detalii vor fi ridicol de bine definite. Veți putea vedea fiecare persoană din public, le veți putea observa fiecare gest", povestea Matt Bellamy pentru revista Rolling Stone.

Setlist Muse - Live At Rome Olympic Stadium:

  1. "Intro"
  2. "Supremacy"
  3. "Panic Station"
  4. "Plug In Baby"
  5. "Resistance"
  6. "Animals"
  7. "Knights of Cydonia"
  8. "Explorers"
  9. "Hysteria"
  10. "Feeling Good"
  11. "Follow Me"
  12.  "Madness"
  13. "Time Is Running Out"
  14. "Guiding Light"
  15. "Undisclosed Desires"
  16. "Supermassive Black Hole"
  17. "Survival"
  18. "The 2nd Law: Isolated System"
  19. "Uprising"
  20. "Starlight"

Muse - Live At Rome Olympic Stadium, ce rulează în doar 40 de țări pentru o singură noapte, va putea fi urmărit și în România la Grand Cinema Digiplex pe data de 14 noiembrie. Biletele costă 35 de lei și pot fi cumpărate online sau de la casele de bilete din cadrul cinematografului.

Muse - Live At Rome Olympic Stadium (Trailer)

Trending