Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Christina Aguilera cântă "Say Something" alături de A Great Big World - AUDIO

Christina Aguilera a colaborat cu duo-ul A Great Big World pentru noul single "Say Something". Piesa a fost compusă de Ian Axel și Chad Vaccarino, ideea unui duet aparținându-i artistei pop.
Christina Aguilera / A great Big World

Christina Aguilera / A great Big World

"Piesa "Say Something" a ajuns la mine într-o perioadă în care mă simt cu adevărat inspirată. Este atât de simplă, aproape șoptită, și aproape că cere să fie auzită, să i se răspundă în cel mai onest și umil mod cu putință. (...) Momentan accept doar proiecte pe care le simt cu adevărat, care reprezintă ceva pentru mine, cea care sunt aici și acum", a mărturisit Christina Aguilera.

Duetul pentru piesa "Say Something" a fost unul neplanificat, membrii duo-ului A Great Big World fiind plăcut surprinși de dorința Christinei Aguilera de a se implica în acest proiect. Ian Axel și Chad Vaccarino, membrii tinerei formații din New York, au ajuns în atenția mediatică recent, odată cu lansarea single-ului "This Is The New Year", ce a intrat în Billboard Mainstream Top 40 Chart în mai 2013. Trupa a semnat anul acesta un contract cu Epic Records, urmând ca în perioada următoare să fie dezvăluite noi compoziții. Înainte de a fi înregistrată varianta de duet a piesei "Say Something", single-ul a fost lansat în septembrie 2013, fiind promovat în cadrul show-ului "So You Think You Can Dance".

Christina Aguilera a revenit anul acesta în juriul emisiunii-concurs The Voice USA, alăturându-se colegilor Adam Levine, Blake Shelton și Cee Lo Green pentru cel de-al cincilea sezon. Din perspectiva sa, întoarcerea pe platourile de filmări a fost ca o reîntregire de familie.

"Înregistrările pentru noul sezon au decurs natural, totul fiind reluat exact din punctul în care îl lăsasem. Umorul de vestiar a rămas neschimbat. Poate capul lui Blake e puțin mai mare (referire la cele trei sezoane în care concurenții săi au câștigat finala), dar în mare au rămas aceeași băieți pe care îi cunosc și îi iubesc."

A Great Big World - "Say Something" (feat. Christina Aguilera)

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys a lansat balada "Queen Of The Field" - AUDIO

Alicia Keys a lansat un nou single, intitulat "Queen Of The Field". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a peliculei...

Închide