Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Chris Brown a primit ordin judecătoresc să stea 3 luni la dezintoxicare

Chris Brown a primit un ordin judecătoresc de internare într-o clinică de reabilitare psihică. Timp de 90 de zile, artistul trebuie să urmeze un tratament de dezintoxicare şi sesiuni de consiliere pentru stăpânirea acceselor de furie.

Publicat

pe

Chris Brown
Chris Brown │ FOTO: www.facebook.com

În luna octombrie, Chris Brown s-a internat de bună voie într-o clinică de recuperare din Malibu, Los Angeles pentru a-și trata mânia. La câteva zile după externare, artistul trebuie să se întoarcă în instituție, la ordinul judecătorului James Brandlin, de la Baroul districtual din L.A. Artistul a fost audiat în vederea eliberării condiționate după ce a fost acuzat că a agresat un bărbat în Washington pe 27 octombrie.

Chris Brown trebuie să petreacă 90 de zile într-un centru de reabilitare unde va urma un tratament atât pentru consumul de droguri, cât și pentru accesele de furie. De asemenea, acesta trebuie să efectueze cel puțin 24 de ore de muncă în folosul comunității pe săptămână, să se supună unei testări periodice pentru consumul de narcotice și să ia medicamentele care îi sunt prescrise. În plus, momentan artistul nu are dreptul să părăsească disctrictul Los Angeles, exceptând înfățisările la tribunalul din Washington. Artistul a acceptat termenii noi ai eliberării condiționate. 

Când a agresat-o pe Rihanna în 2009, Brown a făcut o înțelege cu procurorii pentru a nu face închisoare. Acesta trăiește timp de 5 ani în regim de eliberare condiționată și la prima abatere ajunge la închisoare.Dacă este găsit vinovat în cazul bărbatului agresat în Washington, iar judecătorul decide să-i revoce eliberarea condiționată, Brown riscă să petreacă următorii 4 ani de închisoare.

Trending