Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Chester Bennington (Linkin Park) ne prezintă clipurile sale preferate - VIDEO

Chester Bennington de la Linkin Park a realizat un playlist cu videoclipurile sale preferate. Printre clipurile favorite se numără atât legendarul "Thriller" al lui Michael Jackson, cât și ultimul videoclip al trupei, "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki. Videoclipurile preferate ale solistului Linkin Park pot fi urmărite în articol.

Chester Bennington (Linkin Park)

Chester Bennington de la Linkin Park a făcut recent o surpriză plăcută fanilor de pretutindeni, împărtășind pe YouTube lista cu videoclipurile sale preferate. Aflăm astfel că solistul Linkin Park este un fan Michael Jackson, Red Hot Chilli Peppers, Tool, Cage the Elephant și OK Go, din playlist nelipsind nici ultimul videoclip al trupei, "A Light That Never Comes", lansat în colaborare cu Steve Aoki. Piesa semnată de Linkin Park este extrasă de pe noul album al trupei, "Recharged", ce include 12 remixuri, multe dintre ele existând în arhiva formației încă din perioada înregistrării albumului precedent.

"Partea cea mai cool a piesei ( "A Light That Never Comes") este modul organic în care s-a închegat. Am discutat cu Steve (Aoki) pe Twitter, după care am început să ne trimitem mail-uri, în cele din urmă ajungând să compunem și să facem schimb de demo-uri. După ce am terminat înregistrările am urcat împreună cu el pe scenă la un show pe care l-am susținut în cadrul Summer Sonic Festival din Japonia, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din această țară. Acolo eu, Chester și Steve am interpretat această piesă în fața a mii de oameni", povestea Mike Shinoda în urmă cu câteva săptămâni despre colaborarea cu Steve Aoki.

Revenind la lista de clipuri a lui Chester Bennington, mai jos puteți urmări selecția solistului Linkin Park. Playlistul oferă fanilor un insight cu privire la muzica și artiștii care îl inspiră, fiind totodată o modalitate de a promova ultimul videoclip al formației.

Chester Bennington prezintă lista videoclipurilor preferate

1. OK Go - "This Too Shall Pass" - Rube Goldberg Machine version

2. Red Hot Chili Peppers - "Give It Away"

3Michael Jackson - "Thriller"

4. Tool - "Sober"

5. Cage The Elephant - "Come A Little Closer"

6. Linkin Park – "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

Citește mai multe despre Chester BenningtonLinkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Angela Gheorghiu a lansat albumul de colinde românești "O, ce veste minunată!"

Angela Gheorghiu a lansat primul său album de colinde românești. Discul se numește “O, ce veste minunata!”, conține 16 compoziții...

Închide