Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Chester Bennington (Linkin Park) ne prezintă clipurile sale preferate - VIDEO

Chester Bennington de la Linkin Park a realizat un playlist cu videoclipurile sale preferate. Printre clipurile favorite se numără atât legendarul "Thriller" al lui Michael Jackson, cât și ultimul videoclip al trupei, "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki. Videoclipurile preferate ale solistului Linkin Park pot fi urmărite în articol.

Publicat

pe

Chester Bennington (Linkin Park) │ FOTO: www.picstopin.com

Chester Bennington de la Linkin Park a făcut recent o surpriză plăcută fanilor de pretutindeni, împărtășind pe YouTube lista cu videoclipurile sale preferate. Aflăm astfel că solistul Linkin Park este un fan Michael Jackson, Red Hot Chilli Peppers, Tool, Cage the Elephant și OK Go, din playlist nelipsind nici ultimul videoclip al trupei, "A Light That Never Comes", lansat în colaborare cu Steve Aoki. Piesa semnată de Linkin Park este extrasă de pe noul album al trupei, "Recharged", ce include 12 remixuri, multe dintre ele existând în arhiva formației încă din perioada înregistrării albumului precedent.

"Partea cea mai cool a piesei ( "A Light That Never Comes") este modul organic în care s-a închegat. Am discutat cu Steve (Aoki) pe Twitter, după care am început să ne trimitem mail-uri, în cele din urmă ajungând să compunem și să facem schimb de demo-uri. După ce am terminat înregistrările am urcat împreună cu el pe scenă la un show pe care l-am susținut în cadrul Summer Sonic Festival din Japonia, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din această țară. Acolo eu, Chester și Steve am interpretat această piesă în fața a mii de oameni", povestea Mike Shinoda în urmă cu câteva săptămâni despre colaborarea cu Steve Aoki.

Revenind la lista de clipuri a lui Chester Bennington, mai jos puteți urmări selecția solistului Linkin Park. Playlistul oferă fanilor un insight cu privire la muzica și artiștii care îl inspiră, fiind totodată o modalitate de a promova ultimul videoclip al formației.

Chester Bennington prezintă lista videoclipurilor preferate

1. OK Go - "This Too Shall Pass" - Rube Goldberg Machine version

2. Red Hot Chili Peppers - "Give It Away"

3Michael Jackson - "Thriller"

4. Tool - "Sober"

5. Cage The Elephant - "Come A Little Closer"

6. Linkin Park – "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

Industria muzicala

Amy Lee, noul solist Linkin Park? Iată cum comentează artista zvonul

În ultima săptămână au apărut pe Internet o serie de zvonuri care o dădeau pe Amy Lee, solista Evanescence ca noul solist de la Linkin Park. Muziciana a simţit nevoia să reacţioneze, după ce fanii au stârnit un iureş online.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Teoretic proiectul Linkin Park e în standby, după ce solistul Chester Bennington şi-a luat viaţa în 2017. Discuţii despre un nou solist nu s-au purtat, iar fanii nu sunt convinşi că trupa ar trebui să continue fără Chester. Speculaţii au vorbit despre Oli Sykes de la Bring Me the Horizon ca solist nou sau poate chiar unul dintre fiii lui Chester, mai ales cel care a cântat cu fosta sa trupa Grey Daze.

E vorba despre Jaime Bennington, care are o voce similară cu tatăl său. Sau poate chiar Mike Shinoda ar putea prelua funcţia de solist. Cert e ca trupa nu pare gata să facă ceva în această direcţie. Ei bine Amy Lee a apărut ca propunere de solist în ultima vreme, încât artista a simţit nevoia să ia o poziţie în cadrul unui interviu cu iHeart Radio, filiala din Canada.

Ce e drept zvonurile au precizat doar ca "Linkin Park a recrutat o solistă" şi atât, nu neapărat Amy Lee. Iată spusele lui Amy:

"Acesta este un compliment incredibil. Nu am auzit asta. Nu, nu am fost contactată de LINKIN PARK sau ceva de genul. Dar sunt un mare fan și simt că lumea noastră, fanii noștri, sunt în mare parte aceleași persoane. Este foarte drăguț. Niciodată... Am cântat împreună la concerte? Nu știu dacă EVANESCENCE și LINKIN PARK au fost la un festival împreună sau ceva de genul. Ne-am întâlnit. Am fost în studio în același timp. Când am făcut "Fallen" , am reușit doar să am o conversație sau două cu Chester. A fost foarte drăguț. Dar nu, nu este adevărat. Dar este minunat. Ar trebui să mă întrebe despre asta. Nu am foarte mult timp liber, dar aș putea să fac asta cu jumătate de normă."

Zvonul despre recrutarea unei soliste de către Linkin Park a fost pornit de către solistul Jay Gordon de la trupa ORGY în cadrul unui interviu radio recent. Jay şi-a retras spusele apoi într-o postare apologetică pe Facebook. A spus şi că i-au fost scoase din context cuvintele. În timpul turneului din 2022 cu Halestorm, Lee şi Lzzy Hale au cântat coveruri după Linkin Park, mai precis piesa "Heavy" la fiecare concert.

[https://www.youtube.com/watch?v=WpsmWbx9xIQ]

Citește în continuare

Trending