Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Cele mai importante festivaluri, concentrate într-o seară JazzAVEM

Pe 28 noiembrie, începând cu ora 21:00, Music Club din București va găzdui o gală specială JazzAVEM, unde vor cânta trupele care au reușit să impresioneze audiența la festivalurile recente din țară și străinătate.
Mandinga

Mandinga

După ce a oferit un recital de balkan jazz la Montreux Jazz Festival, în această vară, și după ineditul spectacol susținut alături de Grigore Leșe în cadrul Festivalului Internațional George Enescu, trupa Mandinga va aduce în Music Club acordurile sale speciale. Seara va fi completată de liderii noii generații de muzicieni de jazz autohtoni, Sebastian Spanache Trio - un grup cu o abordare nouă asupra muzicii, bazată pe improvizație, ce invită publicul să împărtășească călătoria lor spre viitorul muzical al genului.

Pe 28 noiembrie, alături de Mandinga și Sebastian Spanache Trio, Gala JazzAVEM îi va avea drept invitați și pe sibienii de la Guilty Lemon, trupa câștigătoare a Galelor Studențești de Jazz, din cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Sibiu 2008.

Pentru iubitorii de muzică bună, Gala JazzAVEM este o ocazie unică de a asculta în același loc trei dintre cele mai apreciate și solicitate trupe românești la festivalurile de gen. Gala JazzAVEM va fi prezentată de Cătălin Ștefănescu, realizatorul TV care aduce valorile reale în lumina reflectoarelor la postul public. Rezervările de locuri se pot face direct la Music Club (0720.887.115 sau pe adresa de mail [email protected]).

Mandinga în concert la Montreux Jazz Festival

Sebastian Spanache Trio – Argentina

Guilty Lemon – "I was right"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mandinga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Muse filmat la rezoluție 4K rulează la Grand Cinema Digiplex

Muse - Live At Rome Olympic Stadium va rula la Grand Cinema Digiplex pe 14 noiembrie. Concertul la care au...

Închide