Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor 3 invitații la concertul Children Of Bodom

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații simple la concertul Children of Bodom. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Children of Bodom
Children of Bodom │ FOTO: www.facebook.com

Apreciați drept una dintre cele mai bune formații contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), Children of Bodom se întoarce la București pe 12 noiembrie 2013, în cadrul turneului "Halo Of Blood over Europe 2013". InfoMusic a pus la bătaie 3 invitații simple, iar în urma tragerii la sorți au ieșit câștigători: Roxana Veronica Sugureanu, Ana Maria Cirjaliu și George Silviu Boloca.

Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan). Alături de Children of Bodom vor urca pe scena alte două formații: Decapitated și Medeia.

Noul album al trupei "Halo of Blood" a fost lansat anul acesta pe data de 6 iunie. Materialul este produs în studioul The Abyss de Peter Tagtgren, care a mai lucrat cu trupe ca Sabaton, Pain, Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Skyfire, Amorphis sau Celtic Frost. Până acum, formația finlandeză a promovat de pe disc single-ul "Transference", care se bucură de un videoclip și piesa ce dă titlul albumului, "Halo of Blood".

Discografia trupei Children of Bodom înseamnă 7 albume, 2 albume live, două EP-uri, două compilații și un DVD. Toate cele 7 albume au câștigat discul de aur în Finlanda și au atins poziții înalte în topul Billboard 200. Trei dintre discurile formației au debutat pe locul 1 în topurile finlandeze, iar vânzările au atins pragul de 250.000 numai în Țara Celor O Mie de Lacuri.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 12 noiembrie 2013

Children of Bodom

Loc
Turbohalle

Trending