Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Câștigătorii celor 3 invitații la concertul Children Of Bodom

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații simple la concertul Children of Bodom. Vezi dacă ai avut noroc.
Children of Bodom

Children of Bodom

Apreciați drept una dintre cele mai bune formații contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), Children of Bodom se întoarce la București pe 12 noiembrie 2013, în cadrul turneului "Halo Of Blood over Europe 2013". InfoMusic a pus la bătaie 3 invitații simple, iar în urma tragerii la sorți au ieșit câștigători: Roxana Veronica Sugureanu, Ana Maria Cirjaliu și George Silviu Boloca.

Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan). Alături de Children of Bodom vor urca pe scena alte două formații: Decapitated și Medeia.

Noul album al trupei "Halo of Blood" a fost lansat anul acesta pe data de 6 iunie. Materialul este produs în studioul The Abyss de Peter Tagtgren, care a mai lucrat cu trupe ca Sabaton, Pain, Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Skyfire, Amorphis sau Celtic Frost. Până acum, formația finlandeză a promovat de pe disc single-ul "Transference", care se bucură de un videoclip și piesa ce dă titlul albumului, "Halo of Blood".

Discografia trupei Children of Bodom înseamnă 7 albume, 2 albume live, două EP-uri, două compilații și un DVD. Toate cele 7 albume au câștigat discul de aur în Finlanda și au atins poziții înalte în topul Billboard 200. Trei dintre discurile formației au debutat pe locul 1 în topurile finlandeze, iar vânzările au atins pragul de 250.000 numai în Țara Celor O Mie de Lacuri.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Children of Bodom
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus, Eminem, Bruno Mars pe scena MTV EMA 2013 - TOP PRESTAȚII

Gala MTV EMA 2013 (Europe Music Awards) a reunit pe aceeași scenă cei mai populari artiști ai momentului. Urmărește prestațiile...

Închide