Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Cargo cântă la Christmas Rocks Fest din clubul Silver Church

Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în clubul Silver Church în cadrul festivalului Christmas Rocks Fest. În deschidere vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). În a doua zi de festival vor concerta bateristul Mike Terrana și Trooper.

Trupa CARGO la Zilele Prieteniei în Piața Constituției pe 29 iunie 2013

Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în clubul Silver Church în cadrul festivalului Christmas Rocks Fest. În deschiderea celor de la Cargo vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). În a doua zi de festival vor concerta bateristul Mike Terrana și Trooper.

În spiritul Crăciunului și al ideii festivalului, Cargo va interpreta și un set de colinde, în stil tradițional, melodic, pe lângă binecunoscutele sale hituri, îndrăgite de mii de fani. Cargo este una dintre cele mai longevive formații românești care s-a impus de-a lungul timpului pe scena muzicală românească, reușind să exprime, prin cântec, stări de spirit, povești și trăiri autentice, fără să recurgă vreodată la compromisuri.

Trupa va interpeta melodii care au marcat muzica rock din țara noastră, precum "Ziua Vrăjitoarelor", "Călare pe motoare", "Dacă ploaia s-ar opri", "Aproape de voi" dar și noul single al cărui videoclip a fost lansat recent, "A 5-a dimensiune". Filmările pentru noul clip au avut loc în mai multe etape, pe parcursul a trei luni. Au avut loc în Timișoara și Arad, într-o pădure, pe șosea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști. Montajul este unul dinamic, cadrele se succed cu repeziciune, transmițând dinamism și încordare.

Cargo - "A 5-a dimensiune".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f_X9w_8-rHk&w=600]

Componența actuală a trupei Cargo îi cuprinde pe Adi Bărar (chitară), Adrian Igrisan "Baciu" (voce), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Florin Barbu (bass).

Biletele pentru Christmas Rocks Fest se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe eventim.ro  sub formă de abonament la prețurile de 80 de lei până pe 30 noiembrie și de 90 de lei până pe 14 decembrie. Se pot achiziționa și bilete separate, pe fiecare zi, la prețurile de 50 de lei (până pe 30 noiembrie), 60 de lei (în perioada 1 decembrie - 14 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului, la intrarea în sala de spectacol.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CargoMike Terrana
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"PYD", primul duet Justin Bieber și R. Kelly - AUDIO

Justin Bieber a colaborat cu R. Kelly pentru una dintre noile sale piese, promovate în cadrul proiectului Music Mondays. Single-ul...

Închide