Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cargo cântă la Christmas Rocks Fest din clubul Silver Church

Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în clubul Silver Church în cadrul festivalului Christmas Rocks Fest. În deschidere vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). În a doua zi de festival vor concerta bateristul Mike Terrana și Trooper.

Publicat

pe

Trupa CARGO la Zilele Prieteniei în Piața Constituției pe 29 iunie 2013

Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în clubul Silver Church în cadrul festivalului Christmas Rocks Fest. În deschiderea celor de la Cargo vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). În a doua zi de festival vor concerta bateristul Mike Terrana și Trooper.

În spiritul Crăciunului și al ideii festivalului, Cargo va interpreta și un set de colinde, în stil tradițional, melodic, pe lângă binecunoscutele sale hituri, îndrăgite de mii de fani. Cargo este una dintre cele mai longevive formații românești care s-a impus de-a lungul timpului pe scena muzicală românească, reușind să exprime, prin cântec, stări de spirit, povești și trăiri autentice, fără să recurgă vreodată la compromisuri.

Trupa va interpeta melodii care au marcat muzica rock din țara noastră, precum "Ziua Vrăjitoarelor", "Călare pe motoare", "Dacă ploaia s-ar opri", "Aproape de voi" dar și noul single al cărui videoclip a fost lansat recent, "A 5-a dimensiune". Filmările pentru noul clip au avut loc în mai multe etape, pe parcursul a trei luni. Au avut loc în Timișoara și Arad, într-o pădure, pe șosea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști. Montajul este unul dinamic, cadrele se succed cu repeziciune, transmițând dinamism și încordare.

Cargo - "A 5-a dimensiune".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f_X9w_8-rHk]

Componența actuală a trupei Cargo îi cuprinde pe Adi Bărar (chitară), Adrian Igrisan "Baciu" (voce), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Florin Barbu (bass).

Biletele pentru Christmas Rocks Fest se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe eventim.ro  sub formă de abonament la prețurile de 80 de lei până pe 30 noiembrie și de 90 de lei până pe 14 decembrie. Se pot achiziționa și bilete separate, pe fiecare zi, la prețurile de 50 de lei (până pe 30 noiembrie), 60 de lei (în perioada 1 decembrie - 14 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului, la intrarea în sala de spectacol.

Trending