Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Cargo a lansat videoclipul “A 5-a dimensiune”

Trupa CARGO a lansat videoclipul piesei “A 5-a dimensiune”, prin intermediul casei de discuri MediaPro Music. Materialul poate fi urmărit pe InfoMusic. Potrivit lui Adi Bărar, clipul cuprinde imagini inedite reprezentând trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea.

Publicat

pe

Cargo semnează muzica și versurile noii piese, care “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Bărar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, basistul Cargo.

Pentru realizarea videoclipului piesei “A 5-a dimensiune”, Cargo a colaborat cu Marius Danci “MM”. Filmările au avut loc în mai multe etape, pe parcursul a trei luni. Au avut loc în Timișoara și Arad, într-o pădure, pe șosea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști. Montajul este unul dinamic, cadrele se succed cu repeziciune, transmițând dinamism și încordare. Privitorul este captivat, astfel încât la final s-ar putea trezi cu maxilarul încleștat.

“Este un clip foarte interesant, cu o mulțime de imagini inedite, și reprezintă trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea. Ideea a pornit de la sfârșitul lumii, subiect intens mediatizat în presa. Periodic, apare o previziune cum că ar veni sfârșitul lumii, iar noi am redat în acest clip teama ce se instalează în rândul populației la auzul acestor zvonuri”, a mai explicat Adi Bărar.

Urmărește videoclipul CARGO – “A 5-a dimensiune”:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f_X9w_8-rHk]

Componența actuală a trupei Cargo îi cuprinde pe Adi Bărar (chitară), Adrian Igrisan "Baciu" (voce), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Florin Barbu (bas).

Trending