Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Cargo a lansat videoclipul “A 5-a dimensiune”

Trupa CARGO a lansat videoclipul piesei “A 5-a dimensiune”, prin intermediul casei de discuri MediaPro Music. Materialul poate fi urmărit pe InfoMusic. Potrivit lui Adi Bărar, clipul cuprinde imagini inedite reprezentând trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea.

Cargo semnează muzica și versurile noii piese, care “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Bărar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, basistul Cargo.

Pentru realizarea videoclipului piesei “A 5-a dimensiune”, Cargo a colaborat cu Marius Danci “MM”. Filmările au avut loc în mai multe etape, pe parcursul a trei luni. Au avut loc în Timișoara și Arad, într-o pădure, pe șosea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști. Montajul este unul dinamic, cadrele se succed cu repeziciune, transmițând dinamism și încordare. Privitorul este captivat, astfel încât la final s-ar putea trezi cu maxilarul încleștat.

“Este un clip foarte interesant, cu o mulțime de imagini inedite, și reprezintă trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea. Ideea a pornit de la sfârșitul lumii, subiect intens mediatizat în presa. Periodic, apare o previziune cum că ar veni sfârșitul lumii, iar noi am redat în acest clip teama ce se instalează în rândul populației la auzul acestor zvonuri”, a mai explicat Adi Bărar.

Urmărește videoclipul CARGO – “A 5-a dimensiune”:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f_X9w_8-rHk&w=600]

Componența actuală a trupei Cargo îi cuprinde pe Adi Bărar (chitară), Adrian Igrisan "Baciu" (voce), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Florin Barbu (bas).

Citește mai multe despre Adrian BărarCargo
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST Summer Camp se mută pe domeniul Palatului Mogoșoaia

Din 2014, B’ESTFEST Summer Camp își primeste publicul într-o casă nouă, mai verde, mai frumoasă și mai aproape de București....

Închide