Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Cântec de seară" de la We Singing Colors - VIDEOCLIP

We Singing Colors a lansat pe 13 noiembrie, în Control Club, videoclipul celui de-al cincilea single, "Cântec de seară". Melodia este, totodată, și prima pe care grupul îl lansează în limba română.

Publicat

pe

We Singing Colors - "Cântec de seară" (secvență viedoclip)

"Cântec de seară este prima piesă în limba română pe care am scris-o, într-o noapte de iarna. Apoi a început partea dificilă, pentru că am lucrat pe melodie câteva luni, zi de zi, încercând să o esențializam, să înlăturăm cuvintele în exces ori pe cele care ne aduceau mai mult aminte de poeți", povestete Andrei.

Au tot fredonat, modulat, modelat, distilat și, în final, au decis că aveau melodia pentru primul lor single în română. Și au început pregătirile pentru a o introduce oficial prietenilor și fanilor.

"Pentru varianta finală, cea de pe clip, ne-am înhăitat cu Platonic Scale aka Victor Mihăilescu. Până în acest moment, e piesa care a prins cel mai bine live, iar acum sperăm să prindă și pe Youtube", spune Andrei.

Pregătirile pentru lansarea single-ului și a videoclipului au durat circa un an de zile, timp în care "Cântec de seară" a fost înregistrat la Next Dog Studio, cu Marius Costache. Miere și bolnăviciune deopotrivă, ambalate într-o dramă cu fundă roz, clipul rezultat și regizat de Hypno este un pas important pentru trupă. Un mix de poveste și imagine la care au visat încă de la început.

We Singing Colors - "Cântec de seară" (secvență viedoclip)

We Singing Colors - "Cântec de seară" (secvență viedoclip)

"Cred că dragostea se manifesta în forme diferite și că nu există o definiție care să înglobeze toate acțiunile care decurg din acest sentiment. Clipul este despre un personaj căruia îi e frică să nu piardă ceea ce iubește și atunci dezvoltă un sistem prin care să fie sigur că partenerele rămân ale lui, și în plus vor asista la adevarata lui personalitate fără să fie șocate. Oricum, de mult îmi doream să filmez o femeie în covor ....cred că de fapt de aici a plecat și ideea", declara Hypno.

"Colaborarea cu Andrei si Roxana a fost foarte distractivă și provocatoare în același timp. Am ieșit câte puțin din zonele noastre de confort și asta ne-a împins către rezultatul unic la care am ajuns. Sper să repetăm experiența în curând", spune Victor Mihailescu (aka Platonic Scale) artistul cu care trupa a colaborat în realizarea piesei.

Evenimentul de lansare a clipului piesei "Cântec de seară" a avut loc pe 13 noiembrie în Club Control, unde We Singing Colors au cântat în deschiderea celor de la Efterklang, o trupa de indie-rock din Copenhaga. Citește recenzia concertului.

O mare contribuție în realizarea clipului au avut: Hypno – regizor; Andreea Coff si Florin Galan – actori; Ate – DOP; Dan Safta – editor; Anca Ignatescu - color correction; Mindru - 1st AD; Dana Anghel - stylist; Mihaela Vasiloi si Nicoleta Ciobanu – make-up; Adi Cristea - set design; Mitica - best boy; Istvan Bordi - smoke man; Crina Ene - stie ea de ce; Raluca Bararu - artwork vinil “We Singing Colors”; Costin, Roxi, Mimo - cele mai frumoase case; Oana, Ina - polaroid girls. De asemenea, lansarea single-ului si a videoclipului n-ar fi fost posibilă fără ajutorul lui Victor Mihailescu aka Platonic Scale, pentru locurile speciale din ureche in care a dus piesa, lui Marius Costache si Mihai Andrei, oamenii cu care, într-o seara de iarna, s-a înregistrat "Cântec de seară" la Next Dog Studio.

We Singing Colors ft. Platonic Scale - "Cântec de seară"

Trending