Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Cabron feat. Smiley și Guess Who - "Dă-o Tare" - VIDEOCLIP

Hitul anului, așa cum denumea Cabron piesa "Dă-o tare!", beneficiază acum și de un videoclip. Single-ul este lansat în colaborare cu Smiley și Guess Who, pentru coloritul clipului apelându-se la dansatoare îmbrăcate sumar.
Cabron feat. Smiley și Guess Who -

Cabron feat. Smiley și Guess Who - "Dă-o tare" (secvență videoclip)

Cabron a dezvăluit videoclipul noului single "Dă-o tare", lansat împreună cu Smiley și Guess Who. Rapperul crede că este colaborarea anului și că piesa va ajunge hit cu siguranță. Succesul nu l-a ocolit pe Cabron în ultimii ani, fiind în topurile radiourilor cu single-ul "Iarna pe val" feat What's Up și cu featuring-ul cu Loredana la single-ul "Apa". În plus, acesta a fost nominalizat anul acesta la categoria Best Romania Act de la MTV EMA, însă a pierdut statueta în favoarea prietenului său, Smiley.

Numele lui Cabron a început să se audă în media încă din 1999, când rapperul a înființat trupa Codu' Penal împreună cu Shobby, lansând 3 albume în această formulă: "În Familie (pentru bani)" (2003), "Pe Viață" (2004), "Apocalipsa" (2006). În 2005 este producătorul muzical (împreună cu Shobby) al compilației "Hip-Hop Greu de Difuzat" compilație dedicată lui Sișu (închis la acea vreme). Pe această compilație colaborează cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esențial, Mark, Jamaika, Sharky. În 2003 este producătorul muzical al câtorva melodii incluse pe albumul Nico - "Gând pentru ei", printre piese numărându-se și "Nu pot să mai suport" (piesa care s-a bucurat de un mare succes). Cabron a mai lucrat pentru Sișu și Puya piesa "Dependent", care apare pe albumul lor din 2006 numit "O mare familie". În 2007 a ieșit din trupa Codu' Penal urmărind o carieră solo. În același an a încheiat albumul " Prin ochii mei" pe care nu a mai vrut să îl lanseze, dar datorită cerințelor din partea fanilor, s-a decis să îl pună pe site-ul său la free download. În 2009 a intrat în echipa Hahaha Production și a lansat piesa "Letz be friends". În prezent, lucrează la noul album "AL(t)BUM", care urmează să apară.

Cabron feat. Smiley & Guess Who - "Dă-o tare!" (Videoclip nou)

Citește mai multe despre CabronGuess WhoSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kumm - "One In a Million", un videoclip despre iubire și mister

Am fredonat toată vara (și o parte din toamnă) "Să nu spui nimănui", iar akumm cei responsabili pentru asta au...

Închide