Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

Cabron feat. Smiley & Guess Who - "Dă-o tare!" - AUDIO

Cabron vine cu o nouă colaborare inedită. Împreună cu Smiley și Guess Who, rapperul le spune fanilor "Dă-o tare!". Ascultă noul single pe InfoMusic.
Cabron, Guess Who, Smiley

Cabron, Guess Who, Smiley

Cabron a lansat noul single "Dă-o tare" împreună cu Smiley și Guess Who. Rapperul crede că este colaborarea anului și că piesa va ajunge hit cu siguranță. Succesul nu l-a ocolit pe Cabron în ultimii ani, fiind în topurile radiourilor cu single-ul "Iarna pe val" feat What's Up și cu featuring-ul cu Loredana la single-ul "Apa". În plus, acesta a fost nominalizat anul acesta la categoria Best Romania Act de la MTV EMA, însă a pierdut statueta în favoarea prietenului său Smiley.

În 1999 Cabron înființează trupa Codu' Penal, împreună cu Shobby, lansând 3 albume în această formulă: "În Familie (pentru bani)" (2003), "Pe Viață" (2004), "Apocalipsa" (2006). În 2005 este producătorul muzical (împreună cu Shobby) al compilației "Hip-Hop Greu de Difuzat" compilație dedicată lui Sișu (închis la acea vreme). Pe această compilație colaborează cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esențial, Mark, Jamaika, Sharky. În 2003 este producătorul muzical al câtorva melodii incluse pe albumul Nico - "Gând pentru ei", printre piese numărându-se și "Nu pot să mai suport" (piesa care s-a bucurat de un mare succes). Cabron a mai lucrat pentru Sișu și Puya piesa "Dependent", care apare pe albumul lor din 2006 numit "O mare familie". În 2007 a ieșit din trupa Codu' Penal urmărind o carieră solo. În același an a încheiat albumul " Prin ochii mei" pe care nu a mai vrut
să îl lanseze, dar datorită cerințelor din partea fanilor, s-a decis să îl pună pe site-ul său la free download. În 2009 a intrat în echipa Hahaha Production și a lansat piesa "Letz be friends". În prezent, lucrează la noul album "AL(t)BUM", care urmează să apară.

Cabron feat. Smiley & Guess Who - "Dă-o tare!"

 

Citește mai multe despre CabronGuess WhoSmiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber
Următorul single Justin Bieber va fi un duet cu R. Kelly

Justin Bieber a colaborat cu R. Kelly pentru una dintre noile sale piese. Deși titlul melodiei nu a fost încă...

Închide