Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Britney Spears devine vulnerabilă pe versurile piesei "Perfume" - AUDIO

După un "Work Bitch" cu versuri motivaționale precum "You want a Lamborghini? / Look hot in a bikini? / You better work bitch!", Britney Spears face tranziția către latura sa vulnerabilă lansând "Perfume". Piesa a fost compusă de către Britney în colaborare cu Sia Furler, balada abordând tema despărțirii.
Britney Spears -

Britney Spears - "Perfume"

După o perioadă în care Britney Spears a lansat preponderent piese de club, cu beat-uri energice, fostul idol al adolescenților dezvăluie prima baladă din ultimii 9 ani. De la ultima piesă lentă pe care ne-o amintim, respectiv "Everytime" (2004), artista a închis capitolul vulnerabilitate, pentru a evita ca problemele din viața personală să fie mediatizate și mai mult și să-i afecteze cariera muzicală.

"Perfume", extrasă de pe noul album "Britney Jean", este o baladă ce abordează tema despărțirii, artista mărturisind că piesa are o semnificație aparte pentru ea.

"Cu toții cred că am trecut la un moment dat printr-o perioadă în care ne-am simțit nesiguri și vulnerabili din cauza unei relații. Piesa încearcă să capteze un astfel de moment."

Britney Spears se pregătește să lanseze la începutul lunii decembrie cel de-al optulea album, intitulat "Britney Jean". Artista a mărturisit că este cel mai personal material de-al ei și că s-a implicat foarte mult în producția acestuia. Pentru a obține sunetul pe care și-l dorea, Britney a colaborat cu mai mulți producători și compozitori precum Sia Furler și will.i.am. Primul single extras este "Work Bitch", care se bucură și de un videoclip apărut în urmă cu o lună.

Recent, artista a publicat o scrisoare dedicată fanilor, în care le mulțumește pentru susținere.

Dragi Fani,

Nu v-am mai scris de foarte mult timp. Suntem toți obișnuiți să ne exprimăm gândurile în 140 de caractere, dar uneori e frumos să iei o pauză, să te așezi și să scrii ceva mai lung și mult mai personal. În aceste zile lucrez la ultimele detalii ale noului meu album "Britney Jean" și abia aștept să-l ascultați și voi. Mi-am pus inima și sufletul în acest material care a fost o călătorie incredibilă. Am învățat foarte multe despre mine, iar acum, pentru că mă aflu la final de drum mi se reamintește de incredibilul sprijin pe care mi l-ați oferit în ultimii 15 ani. Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați urmat în această călătorie și vă iubesc pentru că mi-ați oferit oportunitatea să fac acest lucru. Nu-mi vine să cred că este albumul cu numărul 8 și știu că vă tot spun că este cel mai personal disc al meu de până acum, dar chiar este adevărat și sunt foarte mândră de asta.

Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani care m-au inspirat să sap și mai adânc și să compun piese pe care cred că le veți îndrăgi. A fost o experiență incredibilă să lucrez cu oameni ca Sia, William Orbit și, desigur, Will.i.am. Mi-au ascultat toate ideile și m-au ajutat să le dau viață. Sunt foarte multe piese dance cu upbeat-uri, distractive, dar a fost foarte important pentru mine să-mi arăt puterea, atitudinea și vulnerabilitatea. De sigur, am pregătit și câteva surprize pentru voi ;)

Vreau să vă arăt diferitele părți ale mele. Sunt artistă. Sunt mamă. Sunt amuzantă. Sunt prietena voastră! Sunt Britney Jean.

Sper că veți iubi munca mea!

Vă iubesc,

Britney

Britney Spears - "Perfume"

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor România S3E7: Un polițist de "Zece", Cheloo la pământ după un stage diving ratat

Cel de-al șaptelea episod ne-a prezentat la audițiile X Factor un polițist (Raul Jipa) cântând piesa lui Chilian - "Zece"...

Închide