Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Birdy a lansat "Light Me Up" - VIDEOCLIP

Birdy, tânăra artistă care a cucerit publicul în 2011 cu piesa Skinny Love", a revenit cu un single nou. "Light Me Up" este o piesă cu un beat energic, sound-ul făcând tranziția către teritorii muzicale neexplorate până acum. Pentru promovarea melodiei, artista britanică a lansat și un videoclip în ton cu mesajul transmis.
Birdy -

Birdy - "Light Me Up" (secvență videoclip)

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa "Skinny Love" a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă de doar 14 ani recunoaștere la nivel internațional. După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile de albume din UK, Australia, Belgia, Franța și clasamentele Billboard 200, US Alternative Albums și US Rock Albums, Birdy promovează în prezent cel de-al doilea material discografic. Intitulat "Fire Within", albumul conține 11 piese compuse de către artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi include pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul "Someone Like You" pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și nu în ultimul rând Paul Jackson Jnr și Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, "Random Access Memories".

"Ultimii ani, de când am lansat albumul de debut, au fost incredibili. Am compus piese noi și sunt extrem de nerăbdătoare ca lumea să le poată asculta. Toate vin direct din inimă", anunța Birdy cu ceva timp în urmă.

Între timp, trei piese de pe acest nou album au fost dezvăluite, "Wings", "All You Never Say" și "Light Me Up" acordând fanilor ocazia să-și formeze o primă impresie cu privire la cel de-al doilea material. Ultimul single lansat aduce, conform artistei, cele mai multe elemente de noutate.

"Sunt entuziasmată în legătură cu lansarea piesei "Light Me Up". Are un sound influențat de muzica anilor '80 iar beat-ul este mai alert, diferit de tot ceea ce am lansat până acum", a mărturisit Birdy.

Albumul "Fire Within" a fost lansat pe 23 septembrie sub egida 14th Floor/Atlantic Records. Pentru mai multe detalii despre debutul muzical al lui Birdy puteți citi articolul "Birdy, armonii muzicale pe aripi de pian" de la rubrica JOINewArtist.

Birdy - "Light Me Up" (Official Video)

Citește mai multe despre Birdy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink, deranjată de comentariile critice la adresa soțului său

Pink a reacționat acid la adresa comentariilor critice transmise de fani soțului său, Carey Hart. Conflictul de opinii a izbucnit...

Închide