Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B’ESTFEST Summer Camp se mută pe domeniul Palatului Mogoșoaia

Din 2014, B’ESTFEST Summer Camp își primeste publicul într-o casă nouă, mai verde, mai frumoasă și mai aproape de București. Fanii festivalului se vor bucura de trei zile de muzică live și distracție fără limite pe domeniul Palatului Mogoșoaia, în perioada 31 iulie - 2 august 2014.

Publicat

pe

B'estfest 2014 la Palatul Mogoșoaia

După 3 ediții petrecute în B’ESTFEST Park – Tunari și un nou record de audiență cu peste 28.000 de spectatori într-o singură zi, cel mai mare festival din România își continuă povestea, pregătindu-se de un nou capitol. Începând cu ediția următoare, B’ESTFEST va avea loc într-un cadru complet nou, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

 "Schimbarea a venit oarecum firesc. După 3 ediții petrecute într-un câmp deschis, ne-am dat seama că este momentul să dăm pagina și să aducem ceva nou publicului nostru. Un festival la iarbă verde este foarte frumos…un festival la iarba verde, cu poienițe, clădiri brâncovenești, labirinturi de copaci și mult mai multă umbră în mijlocul verii…este însă perfect. Iar domeniul Palatului Mogoșoaia oferă cadrul ideal pentru ceea ce înseamnă festivalul B’ESTFEST!" - Laura Coroianu, CEO Emagic.

Situată în imediata apropiere a Bucureștiului, Mogoșoaia ascunde un peisaj inedit în care natura și istoria se îmbină perfect, transformând întregul domeniu într-un tărâm de poveste. O pădure impresionantă cu alei străjuite de copaci seculari, luminișuri la margine de lac și grădini de vară pline de culoare încercuiesc Palatul Mogoșoaia, o bijuterie a arhitecturii brancovenesti. Domeniile poartă cu ele o părticică importantă din istoria poporului nostru. Din vremurile începutului existenței frumoasei construcții, în epoca Brâncovenească, trecând prin perioada în care a fost reședință pentru Martha Bibescu și ajungând în zilele noastre, aceste locuri au fost învăluite de misterele diferitelor epoci, păstrând file din istoria ce s-a scurs între zidurile Palatului.

Construit la începutul secolului 18 în stil arhitectural românesc renascentist, cu un amestec de elemente venețiene și otomane, Palatul Mogoșoaia a fost în posesia familiei Brâncoveanu timp de 120 de ani, trecând apoi în proprietatea familiei Bibescu. Martha Bibescu a fost cea care s-a ocupat de renovarea clădirii începând cu 1912, transformându-l într-un adevărat centru al lumii nobiliare, un loc de adunare a marilor spirite aristocratice ale începutului de secol, imaginea sa fiind asociată invariabil cu renașterea palatului, devenit monument istoric.

Palatul Mogoșoaia

Palatul Mogoșoaia

Întregul domeniu este astăzi un loc special de relaxare, atât de aproape de Bucuresti, însă atât de diferit de agitația urbană, oferind toate premisele unui set-up perfect pentru cel mai mare festival de muzică din România. Fanii B’ESTFEST vor descoperi un peisaj primitor, perfect pentru muzică bună și distracție fără limite. Turismul de festival va căpăta la rândul său noi valențe, oferind publicului străin șansa de a admira o adevărată capodoperă arhitecturală, într-un context inedit.

Noul set-up va păstra principalele atracții cu care festivalul și-a obisnuit publicul de-a lungul ultimelor trei ediții, însă totul va fi adaptat noului spatiu.

"Vom merge pe aceeași idee ca și până acum: B’ESTFEST este un festival pentru toată lumea, astfel încât nu vom renunța la jocuri, spații de relaxare sau creație, sporturi mai mult sau mai puțin extreme, terase, scene sau alte zone cu care fanii festivalului sunt deja familiarizați. Totul însă va fi pus într-o altă lumină datorită cadrului natural mult mai ofertant", a declarat Laura Coroianu.

Ediția 2014 se va desfășura de-a lungul a trei zile, în perioada 31 iulie - 2 august, iar primele confirmări de artiști, precum și detalii despre bilete vor fi făcute publice în perioada imediat următoare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 31 iulie 2014

ANULAT - B'ESTFEST 2014

Loc
Palatul Mogoșoaia
Comentează

Trending